Mainontapäivä järjestetään nyt jo 47. kertaa Helsingissä.

Uusi nimi on MRKTNG Day ja paikkana on Kaapelitehtaan Merikaapelihalli. Tilaisuus on ensimmäistä kertaa 2-päiväinen, 10.-11.9.2019 Päivän sivustolle pääset tästä ja puhujaohjelmaa päivitetään jatkuvasti.

Teemana on Do good with marketing, ja siellä kerromme, kuinka brändeillä ja yrityksillä on juuri nyt tuhannen taalan paikka lunastaa oma ”purpose” ja tehdä omalta osaltaan hyvää yhteiskunnassa, jossa valtio, kaupungit ja muut tahot eivät enää resurssipulaltaan pysty kaikkia tarvittavia asioita hoitamaan.

Ympäri maailman modernit markkinoijat ovat alkaneet viestiä ihminen ihmiselle, ja yhä tärkeämpää on kaikkien yritysten kasvattaa takaisin ihmisten luottamus, tehdä tekoja, kertoa niistä läpinäkyvästi ja ansaita paikka uudelleen ihmisten arjessa ja sydämissä. Tätä olemme tekemässä syksyn päivässämme ja tuomassa kansainvälisiä ja kotimaisia huippuasiantuntijoita jakamaan hyviä onnistumisen esimerkkejä kanssamme. Toisen päivän syventävä teema on Better Marketing, ja silloin kuulemme yritysten konkreettisia case-esimerkkejä tekemisistä aiheen tiimoilta.

MTL jäsentoimistoille edullisempi lippu

MTL:n jäsentoimistot saavat lipun MRKTNG Dayhin hintaan 895 €, joka sisältää pääsyn molemmille päiville. Lisäohjeet toimistolta johanna.lohiluoma@mtl.fi

Lisätiedot & ilmoittautuminen