Luovuuden hinta – Luovuus on ennakkoluulottomuutta ja kykyä heittäytyä uuteen. Kun haetaan asiakkaan huomiota ja omaa ääntä markkinoilla, se on välttämättömyys. Luovuus ei kuitenkaan tule ilmaiseksi, vaan vaatii niin työtä, riskinottoa, tarkkoja mittareita kuin eurojakin.

Jokainen meistä on luova – vai onko?

Business Battlen viidentenä juhlavuotena selvitetään, mikä on luovuuden hinta. Key note – ja case-puhujamme pohtivat kuinka rohkeita uskalletaan olla, ja mitä käy, jos ei uskalleta. Kuka on loppuviimein vastuussa luovan työn tuloksista? Entäpä, mitä aivoissamme tapahtuu luovuuden läsnäollessa? Koko päivä huipentuu battle-debattiin, jonka voittajan äänestää yleisö.

MTL on tapahtuman yhteistyökumppanina.

Ilmoittautuminen

Tapahtuma oli viime vuonna loppuunmyyty, joten ole nopea ja varaa paikkasi! Tapahtumassa on mukana verkostoitumassa 400 markkinoinnista kiinnostunutta yrityspäättäjää sekä alan ammattilaista.

Lipun hinta 50€ (+alv. 24%)

Lisätiedot & ilmoittautuminen

Ohjelma

Tapahtumaan valitut puhujat lähestyvät luovuuden skaalaa useista eri näkökulmista. He pohtivat luovuuden omistajuutta ja vastuuta, valtataistelua luovuuden ja datan välillä sekä luovuuden aiheuttamia reaktioita aivoissamme. Case-puhujamme jakavat rohkeasti omia kokemuksiaan hinnasta, jonka ovat luovuudesta saaneet maksaa.

  • 14.00 Tervetuloa. Tarjolla pientä suolaista. Verkostoitumista.
14.45 Anna Perho: Alustus päivän teemaan ja puhujiin
15.15 Tommi Tervanen: Luovuutta kaikilla tasoilla. Toimitusjohtaja ja Pizzaguy Tommi Tervanen kertoo miten konsernissa ja sen eri ketjuissa vaalitaan luovuutta – kaikilla tasoilla.

15.45 Nilla Hietamäki: Maailman kuivin aihe – Miten verotuksesta tehdään luovaa viestintää Verohallinnon matka luovan ja palkitun viestinnän edelläkävijäksi. Erityisesti Verohallinnon somepreesens on herättänyt paljon huomiota uusissa, nuoremmissa kohderyhmissä. Verohallinto nappasikin viime keväänä Grand One 2019 -palkinnon. Miten tämä tehtiin?

16.15 Kahvia ja verkostoitumista

16.45 Ilkka Halava: Tulevaisuuden luova työ.Halava avaa tulevaisuuskuvaa luovassa työssä. Miten työ tulee muuttumaan, miten asiaan tulisi varautua ja suhtautua?

17.15Nata Salmela: Ideasta euroksi – Luovuuden valjastaminen kannattavaksi liiketoiminnaksi. Mikä on idean arvo? Voiko luovuutta mitata rahassa? Tappaako kaupallisuus alkuperäisen konseptin? Puheenvuorossa avataan prosessia luovasta suunnittelusta tuotteistamiseen.

17.45 Tauko

18.00 Jyrki Poutanen: Luovuus on rohkeutta. TBWA/Helsingin vastaava luova johtaja Jyrki Poutanen avaa miten luovuus on rohkeutta ja mahdollisuuksiin tarttumista. Puheenvuorossa avataan kansainvälisesti muun muassa Cannes Lions ja Clio Awards palkittua Helsingin Sanomien “Land of the Free Press” -kampanjaa.
18.30 Jujuprix
18.45 Battle: Pauli Waroma, The Ultimate Business Warrior 2018 ja yleisön äänestämä päivän puhuja
19.00 Jatkot Paja Kongressin 2. krs.
00.00 Hyvää yötä!

 

Päivän aikana on tarjolla kahvia ja teetä sekä pientä suolaista ja makeaa.

Osallistu päivän keskusteluihin livenä tai somessa #businessbattle