Isolla osaa yrityksiä ei ole selkeää strategiaa, puhumattakaan sen kirkkaasta viestinnästä. Vain 50% johtajista kertoo saaneensa riittävästi koulutusta vuorovaikutus- ja viestintätaidoissa. Johtaminen on viestintää ja ilman kilpailuetua on vaikea viestiä erottuvasti. Kilpailuetu on löydettävissä ja strategiasta voi viestiä kirkkaasti. Tule kuulemaan miten.

Kenelle: Webinaari on suunnattu erityisesti toimitusjohtajille, ihmisten johtajille, tiiminvetäjille ja esihenkilöille, mutta kaikki ovat tervetulleita mukaan.

Ohjelma

14 – 14.40 Vain ani harvalla yrityksellä on selkeä, ratkaiseva kilpailuetu. Miten kilpailuetu löytyy ja miksi sellainen pitäisi olla? – Markku Vierula

14.40 – 15.20 Johtaminen on viestintää ja strategia toteutuu vain viestimällä siitä kirkkaasti. Mikä on johtajan rooli strategian viestimisessä ja miten se tehdään? – Haastattelu Esa Kinnusen kanssa

15.20 – 15.30 Aikaa kysymyksille

Tervetuloa kuulemaan Ahjon hallituksen jäseniä, yrittäjätaustaisia monitaitureita, Markku Vierulaa ja Esa Kinnusta strategisen menestyksen kulmakivistä.

  • Markku Vierulan kirja kilpailuedun löytämisestä ilmestyy maaliskuussa 2021. Markku Vierula on yrittäjä, tietokirjailija, konsultti, luova suunnittelija ja luennoitsija.
  • Esa Kinnunen toimii kansainvälisissä johtotehtävissä teknologiayhtiöissä ennen kuin hän perusti Nordcloud-yhtiön, joka kansainvälistyi nopeasti. Esa Kinnunen on businessenkeli, sijoittaja ja kasvuyritysten hallitusammattilainen.

Ahjo Communications auttaa kirkastamaan strategian ja viestimään siitä.

Ilmoittaudu