Terävimmät näkemykset muutoksesta ja uudesta kasvusta kevään mittaisena kiertueena suoraan verkosta.

Kasvukiertue kokoaa talkoisiin tekijöitä ja vaikuttajia Suomen hyväksi. Kuinka kriisin keskeltä löydetään uutta kasvua ja tuottavuutta? Kuinka poikkeustilanteessa tulisi viestiä? Miten joukkoja johdetaan edestä kohti parempaa huomista?

Osallistu ilmaiselle kasvukiertueelle ja rakennetaan yhdessä parempi huominen!

MTL -jäsentoimistoista mukana ovat

 • Christina Forsgård, Netprofile
  Christina toimi MTL:n viestintätoimistojen hallituksen puheenjohtajana 2009-2014 ja Suomen edustajana viestintäalan kansainvälisen kattojärjestö ICCO:n (International Communications Consultancy Organization) hallituksessa. Hän on MTL:n kunniajäsen ja aktiivinen viestintätoimistojen hallituksen jäsen. Christina valittiin ICCO:n ensimmäiseksi Ethics Chairiksi elokuussa 2019.
 • Eka Ruola, hasan&partners
  Eka Ruola on markkinoinnin, markkinointiviestinnän, asiakasymmärryksen, luovan tarinankerronnan ja brandinrakentamisen ammattilainen. Hän on Suomen yksi palkituimmista luovista johtajista – sekä kansallisella että kansainvälisellä tasolla. Vuonna 2015 Eka Ruola palkittiin ensimmäisenä suomalaisena Internationalistin Agency Innovator -palkinnolla.
 • Jari Lähdevuori, Kurio
  Jari Lähdevuori on some-aikakauden asiantuntijaorganisaatio Kurion perustajia. Työkseen hän tutkii, havainnoi ja hyödyntää digitaalisia kanavia ja sosiaalista mediaa asiakkaidensa liiketoiminnan hyväksi.
 • Juhani Pajunen, Suomen Podcastmedia
  Juhani Pajunen on ollut Suomen Podcastmediassa tekemässä monia maamme suosituimpia yrityspodeja, esimerkiksi yli 100 000 kuuntelun sijoituspodi Taloudellista mielenrauhaa. Hänellä on 20 vuoden kokemus viestintätoimistoista ja Suomen Tietotoimistosta.
 • Jukka Niittymaa, Sherpa
  Jukka Niittymaa on luovan toimiston Sherpan myyntijohtaja ja opiskelee paraikaa MBA:ksi.
  Jukka rakastaa uuden oppimista ja sen soveltamista käytäntöön.
 • Ville Kormilainen, Tekir
  Ville Kormilainen työskentelee Digital Marketing Leadina viestintätoimisto Tekirissä. Kiinnostuksen kohteena asiantuntija somessa, sosiaalinen media laajasti sekä nuoret kuluttajat.

Kasvukiertueen sisällöt ovat vapaasti kaikkien ilmoittautuneiden katsottavissa koko kiertueen ajan.

Ilmoittaudu