9. CMADFI-seminaari järjestetään Helsingin yliopiston Tiedekulmassa. Yhteisö- ja somemanagereille suunnattu tapahtuma on etukäteen kerättäviä ruokakuluja lukuunottamatta maksuton. Tilaisuus striimataan.

CMAD on lyhenne sanoista Community Manager Appreciation Day. Kuten arvata saattaa, tämäkin teemapäivä on lähtöisin Amerikasta, idean isä oli bloggaaja ja konsultti Jeremiah Owyang. Päivää vietetään kuitenkin Suomessa suurieleisimmin kuin missään muualla maailmassa: täällä yhteisömanagerit järjestävät itselleen koko päivän seminaarin, jossa kuullaan yhteisömanagereita kiinnostavia puheenaiheita mielenkiintoisilta puhujilta.

Hyvin tärkeässä roolissa päivässä on kuitenkin verkostoituminen ja vertaistuen saaminen työhön, jossa yhteisömanagerit ovat hyvin usein organisaatiossaan yksin, kahden tulen välissä: yhteisön ja oman organisaation. Siksi tapahtumassa on tilaa myös verkostoitumiseen.

Ohjelma

9-10 ilmoittautuminen ja aamukahvit. Saavuthan hyvissä ajoin, sillä tila on kaikille avoin!

10-17.30 Päivän esitykset, välissä reilun tunnin lounastauko ja tunnin kahvitauko. Ruuat saamme Fazerin kahvilasta, joka sijaitsee tilassa. Katso tästä päivän teemat ja julkistetut puhujat.

17.30 Jatkosuunnitelmat ovat vielä auki, mutta eiköhän me jotain keksitä :). Varustaudu siis pitkään iltaan!

Lisätiedot & ilmoittautuminen