Jäsenpalvelut

MTL on alusta, jossa jäseniemme henkilöstö saa sparrausta, vertaistukea, uutta oppia ja mahdollisuuden verkostoitua muiden alan ammattilaisten kanssa. Kasvatamme valmennuksillamme osaamista ja hyvinvointia. Yhteisömme toimii bisneksenne kehittämisen forumina.

MTL-toimistot saavat näkymisen paikkoja, äänensä kuuluviin ja kasvonsa näkyviin markkinointia ja viestintää kehittävillä foorumeilla. Johdatamme suomalaisia yrityksiä kohti vastuullisempaa, tuloksellisempaa ja vaikuttavampaa markkinointia ja viestintää.

Jäsentoimistojemme työntekijät

Jäsentoimistojen työntekijät saavat automaattisesti käyttöönsä kaikki yhteistyökumppaniemme tarjoamat jäsenedut. Heillä on myös mahdollisuuden osallistua kaikkiin koulutuksiimme ja tapahtumiin joko ilmaiseksi tai jäsenhintaan.

Uuden yrittäjän starttipaketti

Vuonna 2019 on alle 5 vuotta alalla toimineilla yrityksillä mahdollisuus kokeilla jäsenyyttä ilmaiseksi vuoden loppuun saakka. Täytä jäsenhakemuksemme, jonka perusteella hallitus hyväksyy kokeilevat jäsenet. Jäsenyyteen sisältyvät kaikki muut palvelut paitsi juridinen neuvonta.

Jäsenedut