Mikä on MTL?

MTL (Markkinoinnin, teknologian ja luovuuden liitto) lyö rumpua markkinoinnin ja viestinnän puolesta. Olemme alan asiantuntijayritysten yhteisö ja aiomme tehdä Suomesta markkinoinnin osaajamaan sekä muuttaa suomalaisen kansanluonteen. Kannustamme kasvuun, positiivisuuteen, vastuullisuuteen, kannustamiseen, yrittämiseen ja onnellisuuteen.

Jäsenyrityksemme toimivat markkinoinnin ja viestinnän alalla.

Toimintamme yltää yli Suomen rajojen. Kuulumme kansainvälisiin järjestöihin European Assiociation of Communication Agencies EACA ja International Communications Consultancy Organisation ICCO.

Miksi valita meidät? – Koulutusta, vertaistukea, verkostoitumista & kohtaamisia

MTL on alusta, jossa jäseniemme henkilöstö saa sparrausta, vertaistukea, uutta oppia ja mahdollisuuden verkostoitua muiden alan ammattilaisten kanssa. Kasvatamme valmennuksillamme osaamista ja hyvinvointia. Yhteisömme toimii bisneksenne kehittämisen forumina.

Järjestämme vuosittain tapahtumia, jotka saavat paatuneimmankin konkarin sukat pyörimään jaloissa!

johanna, Yhteisömanageri

MTL-toimistot saavat näkymisen paikkoja, äänensä kuuluviin ja kasvonsa näkyviin markkinointia ja viestintää kehittävillä foorumeilla. Johdatamme suomalaisia yrityksiä kohti vastuullisempaa, tuloksellisempaa ja vaikuttavampaa markkinointia ja viestintää.

Olemme mukana myös Makes ry:ssä, jonka tehtävänä on lobata markkinoinnin puolesta.

MTL-toimisto toimii vastuullisesti ja auttaa sinua menestymään

MTL-toimistot parantavat asiakkaidensa kilpailukykyä, auttavat niitä toteuttamaan strategiaansa, selviytymään kunnialla kriiseistä ja johtamaan muutosta tuloksekkaasti. Ne tarjoavat strategista konsultointia mediavalintoihin ja järjestävät tuloksellisia tapahtumia.

MTL-toimistot ovat luotettavasti toimivia yrityksiä, jotka ovat sitoutuneet noudattamaan eettisiä periaatteita sekä toimimaan vastuullisesti.

 

MTL:n lyhyt oppimäärä

MTL:n toiminnalla on pitkät perinteet. MTL perustettiin 18.11.1942 alkujaan Mainostoimistojen liitoksi. Kokoamme yhteen laajan verkoston alan toimistoja ja liitto on kasvanut vuosien saatossa. 

  • 2015 Liiton nimi muutettiin Markkinoinnin, teknologian ja luovuuden liitto MTL ry:ksi.
  • 2010 Suomen Tapahtumamarkkinointiyhdistys STAY liittyi MTL:ään
  • 2008 Digitoimistoille perustettiin oma toimialayhdistys
  • 2006 Viestintätoimistojen liitto yhdistyi MTL:ään.
  • 2000 Nimi muutettiin Markkinointiviestinnän Toimistojen Liitto MTL ry:ksi.
  • 1988 Mediatoimistot liittyivät MTL:ään
  • 1942 MTL perustettiin alkujaan Mainostoimistojen liitoksi.