Tuomarointi

Tuomaristoon kuuluu tuomaristo, puheenjohtaja, sääntötuomari ja sihteeri, joka ohjeistaa ja valvoo tuomariston työskentelyä.

Tuomaristossa on edustettuna monipuolisesti eri toimialat ja sektorit. Kaikki tuomarit eivät arvioi kaikissa kategorioissa. Otamme jääviydet huomioon ja tuomarin tulee tarvittaessa jäävätä itsensä.

  • Vaihe 1: Tuomarit pisteyttävät ja arvioivat kirjallisten esitysten perusteella työt ja 3-5 parasta/kategoria pääsee finalisteihin.
  • Finalistit pitchaavat työnsä tukimateriaalin kanssa tuomaristolle. Kilpailijoiden kannattaa siis valmistautua tähän. Vinkkejä saat helmikuussa täältä.
  • Vaihe 2: Toukokuussa järjestetään tuomariston kokous, jossa kuullaan pitchaukset ja valitaan voittajat. Tuomarit pisteyttävät työt eri osa-alueilla kategoriaan määriteltyjen kriteereiden perusteella.

Kilpailutöiden pitää olla aloitettu 1.1.2017 jälkeen (pl strateginen yhteistyö, joka voinut alkaa aiemmin) ja oleellisen osan työstä tulee olla tehty vuoden 2017 ja/tai 2018 aikana. Tuomaristolla on oikeus siirtää työ kategoriasta toiseen.

Tuomaristo

Laita tuomaristo ja MTL seurantaan jo ennen toukokuuta! Facebookista löydät MTL:n täältä & instagramissa ilakoimme täällä. Viestimme twitterissä #FinnishCommsAwards sekä tunnuksella @mtl_ry.

Tuomaristossamme vaikuttaa 19 ansioitunutta tuomaria. Voit tutustua heihin paremmin kuvauksissa.

Mukana ovat myös Janne Lehtinen (VP, Head of Marketing Srategy SOK), Kaisa Lipponen (Viestintä- ja brändimarkkinointijohtaja Neste Oyj), Jari Lähdevuori (Co-Founder Kurio), Artturi Niittynen (Markkinointi- ja myyntijohtaja Inha Works Ltd, Yamaha Motors Group), Jaakko Salavuo (Viestintäjohtaja Aalto-yliopisto).