Finnish Comms Awards
– asiakkaan ja toimiston yhteinen kilpailu

Finnish Comms Awards on yhteistyön kilpailu, jossa palkitaan toimisto, asiakas ja yhteistyökumppanit. Olennaista on näkökulma: asiakkaan tavoitteiden tukeminen vaikuttavalla viestintäosaamisella tai haasteen ja ongelman ratkaiseminen yhdessä. Kilpailu nostaa esiin viestintäyhteistyökumppanin kanssa tehtävän yhteistyön arvoa, kokemusta ja vaikuttavuutta liiketoiminnan tavoitteiden saavuttamisessa.

Haluamme innostaa asiakkaita yhteiseen tekemiseen, tuloksellisuuteen, julkisten referenssien saamiseen ja yhteiseen näkymiseen. Palkitut asiakkaat puhuvat mielellään onnistumisestaan, ja toimivat näin viestintätoimistojen myynninedistäjinä.

Korostamme viestintätoimistojen kanssa tehtävän työn erityisyyttä: onnistunut viestintätyö tehdään yhdessä ja se on pitkäjänteistä ja usein kokonaisvaltaista. Palkitsemisen kannalta ei ole väliä keneltä idea tuli ja kuka juoksi viimeisen metrin. Olennaista on korostaa onnistuneessa työssä tarvittavaa yhteistyötä, erilaisia rooleja ja antaa tunnustus koko joukkueelle.

Erityistä arvoa annamme pitkäjänteiselle ja laadukkaalle yhteistyölle. Asiakkaan nimi ja osallisuus työssä sekä yhteistyökumppaneiden panos näkyvät yhtä vahvasti kuin toimiston työ. Kantava palkitsemiskriteeri on joukkueen yhteinen onnistuminen, ei toimiston erityinen onnistuminen ja rooli. Tunnistamme, että kilpailulla on ohjaava vaikutus. Palkitsemme viestinnän keinojen sijasta asiakkaan haasteiden ja ongelmien ratkaisemisesta. Avainsana on yhteistyö.

Vuonna 2020 jatkamme yhteistyötä Vala ry:n kanssa. Palkitsemme omassa kategoriassaan vuoden varainhankintateon. 

Palkinnot jaetaan toimistolle, asiakkaalle ja yhteistyökumppaneille. Myös finalistit saavat kunniakirjat. Palkintojen jako ja gaalatilaisuuden aikataulu ilmoitetaan myöhemmin.

Tärkeimmät päivänmäärät 2020

  • Näin voitetaan Finnish Comms Awards 20.8.2020 klo 10-11.00 Zoomissa.
    Ilmoittaudu
  • Early Bird osallistuminen 1.6.-23.8.2020
  • Kilpailutöiden deadline 9.9.2020
  • Shortlista 29.9.2020. Shortlistalaisilla on viikko aikaa valmistella etäpitchaus.
  • Tuomaristopäivä 6. -7.10.2020. Kilpailijat pitchaavat etänä tuomaristolle.
  • 29.10.2020 Finnish Comms Awards-virtuaaligaala klo 17-21.

Lisätietoa kilpailusta

Toimitusjohtaja
Tarja Virmala
tarja.virmala@mtl.fi
Markkinoinnin, teknologian ja luovuuden liitto MTL

Pääsihteeri
Pia Tornikoski
paasihteeri@vala.fi