Finnish Comms Awards – asiakkaan ja toimiston yhteinen kilpailu

Finnish Comms Awards on yhteistyön kilpailu, jossa palkitaan toimisto ja asiakas. Olennaista on näkökulma: asiakkaan tavoitteiden tukeminen vaikuttavalla viestintäosaamisella tai haasteen ja ongelman ratkaiseminen yhdessä. Kilpailu nostaa esiin viestintäyhteistyökumppanin kanssa tehtävän yhteistyön arvoa ja vaikuttavuutta liiketoiminnan tavoitteiden saavuttamisessa.

Haluamme innostaa asiakkaita yhteiseen tekemiseen, tuloksellisuuteen, julkisten referenssien saamiseen ja yhteiseen näkymiseen. Palkitut asiakkaat puhuvat mielellään onnistumisestaan, ja toimivat näin viestintätoimistojen myynninedistäjinä.

Korostamme viestintätoimistojen kanssa tehtävän työn erityisyyttä: onnistunut viestintätyö tehdään yhdessä ja se on pitkäjänteistä ja usein kokonaisvaltaista. Palkitsemisen kannalta ei ole väliä keneltä idea tuli ja kuka juoksi viimeisen metrin. Olennaista on korostaa onnistuneessa työssä tarvittavaa yhteistyötä, erilaisia rooleja ja antaa tunnustus koko joukkueelle. Erityistä arvoa annamme pitkäjänteiselle ja laadukkaalle yhteistyölle. Asiakkaan nimi ja osallisuus työssä näkyvät yhtä vahvasti kuin toimiston työ. Kantava palkitsemiskriteeri on joukkueen yhteinen onnistuminen, ei toimiston erityinen onnistuminen ja rooli. Tunnistamme, että kilpailulla on ohjaava vaikutus. Palkitsemme viestinnän keinojen sijasta asiakkaan haasteiden ja ongelmien ratkaisemisesta. Avainsana on yhteistyö.

Vuonna 2019 teemme yhteistyötä Vala ry:n kanssa ja palkitsemme omassa kategoriassaan vuoden varainhankintateko Tämän vuoden Finnish Comms Awards juhlateemana onkin jaettu ilo!

Palkinnot jaetaan sekä toimistolle että asiakkaalle. Myös finalistit saavat kunniakirjat. Palkintojen jako ja gaalatilaisuus 28.5.2020.

Lisätietoa kilpailusta

Toimitusjohtaja
Tarja Virmala

tarja.virmala@mtl.fi