Toimistohaku

Hill+Knowlton Strategies

Yrityksen koko nimi

Hill+Knowlton Strategies

Katuosoite

Ludviginkatu 6

Postinumero

00130

Postitoimipaikka

Helsinki

Puhelinnumero

(09) 348 6111

Perustamisvuosi

1975

Toimistotyyppi

Viestintätoimisto

Toimitusjohtaja

Tarja Jussila

Henkilöstön määrä

25-50

Hill+Knowlton Strategies on integroidun markkinoinnin ja viestinnän toimisto. Autamme asiakkaitamme pitkäjänteisessä maineen ja brändiarvon rakentamisessa, kampanjoissa ja sidosryhmätyössä. Toimimme lipunkantajana viestinnän uusien areenoiden haltuunotossa ja valjastamme ajassa liikkuvat ilmiöt palvelemaan asiakkaidemme liiketoimintatavoitteita.

 

Hill+Knowlton Strategies on tehnyt viestintää Suomessa jo vuodesta 1975, ja maailmanlaajuisesti olemme toimineet yli 90 vuotta. Olemme nähneet muutoksen jos toisenkin. Vuosikymmenten aikana olemme saaneet tarkan kuvan Suomen viestintäkentästä ja keränneet erityistä ymmärrystä siitä miten Suomessa toimivat organisaatiot voivat kertoa tarinoita, luoda merkityksiä ja jättää jäljen. Olemme lanseeranneet Suomeen lukemattomia merkkituotteita, käyneet läpi kiperiä kriisitilanteita, uudistaneet huippubrändejä, auttaneet yrityksiä listautumaan Helsingin pörssiin, valmentaneet asiakkaitamme toimimaan medioiden kanssa Aamulehdestä Yleen ja hoitaneet suhteita kotimaisiin päättäjiin.

 

Suomalaisen osaamisemme lisäksi Hill+Knowlton Strategiesilla on yli 85 toimistoa yli 47 maassa. Tiimimme toimivat yli kielirajojen, aikavyöhykkeiden ja kulttuurien ja auttavat yhdessä asiakkaitamme tekemään päätöksiä ja luomaan menestyviä kampanjoita entistä mitattavammilla markkinoilla. Lisäksi erityissuhteemme maailman suurimpaan viestinnän konserniin WPP:hen antaa suomalaiselle asiakkaillemme ylivertaisen kilpailuedun.

Toimistohaku