MTL-Tennis

VUODEN 2017 KILPAILU ON PERUTTU

Lisätietoja:
Organisoijilta: Marko 050 310 0606, Leena 040 504 3617
 

-----------------------------------------------------------------------------------------------

MTL Bränd Släm -tenniskisa mittelöidään Talin massalla 26.-27. elokuuta 2017

Talin punainen massa kutsuu karvakuulan ystäviä liukumaan yhteisen kivan äärelle. Perinteinen mainos-, digi-, media, viestintä-, tapahtumatoimistojen ja friikkujen klassikkokisa on taas käsillä.  

Olitpa sitten hurja tennishai tai ujo tuuppari, tervetuloa!

Niin kuin aina, tälläkin kertaa Bränd Slämiin on helppo tulla. Lyöt sitten kovaa spinniä tai herkkää tuuppia, näissä karkeloissa kaikki tyylit käy ja rispektiä sataa verkkoaidan läpi. MTL Bränd Slämin missiona on kehittää kisaa yhteisöllisemmäksi ja aina vaan hauskemmaksi. Jopa naurettavaksi! Enempi iloluonteista perfomanssia, vähempi totista torvensoittoa.

Sunnuntaina uusi pelimuoto, jossa voi voittaa vaikka välillä häviäisi

Tänä vuonna sunnuntaina pelataan miesten ja naisten nelureiden lisäksi uutta hauskaa pelimuotoa. Siinä pärjää vaikka välillä häviäisi. Pelimuodossa lasketaan kokonaispistemäärät ja eri vastustajien keskinäiset ottelut saattavat mennä ristiin miten sattuu ja voittajaksi selviää se, jolla on loppujen lopuksi eniten pisteitä.

Osallistumismaksu 35 euroa sisältää paitsi suurta iloa ja ylpeyttä, myös kenttämaksut, pallot ja yhä tennispiireissä kateutta herättävän uniikin kisapaidan. Kaikki saavat hurmosta, voittajat palkitaan MTL Bränd Släm –mitaleilla. Tänä vuonna muistamme edesmennyttä ja sisukasta  Bränd Släm –konkaria, Hannu Konttista. Toisin sanoen kuka on turnauksen ansiokas taistelija, hänet palkittakoon himoitulla Hannu Konttinen spirit –kiertopokaalilla, joka ennen tunnettiin Fighting spirit –pokaalina.

Sarjat:

Naiset:

  • Kaksinpeli
  • Burn out (1. matsin hävinneille)
  • Nelinpeli

Miehet:

  • Himosarja
  • Harrastajat / eläkeläiset
  • Burn out (1. matsin hävinneille)
  • Nelinpeli

Unisex:

  • Round Robin joukkupelit

Ilmoittautuminen:

Hoida homma heti alta pois ja ilmoittaudu sähköpostilla osoitteeseen:

brandslamtennis [at] gmail.com 

Ilmoita nimesi, yhteystietosi ja mihin sarjoihin osallistut. Kerro myös neluriparisi. Voi myös ilmoittautua sinkkuna, jolloin kisatoimisto arpoo sinulle sinkkulistasta partnerin. Helppoa kuin syöttö verkkoon.

Lisätietoja:
Organisoijilta: Marko 050 310 0606, Leena 040 504 3617
Sähköposti: brandslamtennis [at] gmail.com
Facebook: www.facebook/brandslamtennis