Osallistu opiskelijasarjaan ja voita harjoittelupaikka

Miksi tarvitsemme markkinointia ja viestintää? Miten saamme ammatinvalintaansa miettivät nuoret kiinnostumaan ja innostumaan markkinoinnista? Osallistu MTL Communications Awards -opiskelijasarjaan ja tee toteutuskelpoinen kampanjaehdotus!

Tausta

Markkinoinnin vaikutus Suomen kasvuun ja menestykseen on merkittävä: markkinointi luo työpaikkoja ja hyvinvointia. Suomalaiset yritykset eivät kuitenkaan tutkimusten mukaan investoi markkinointiin riittävästi.
Markkinointiliittojen yhteisen Siksi markkinointia -hankkeen teesinä on, että Suomi autetaan nousuun markkinointiin panostamalla. Hanke jakaa eri sidosryhmille tutkittua tietoa markkinoinnin merkityksestä sekä pitää yllä aktiivista yhteiskunnallista keskustelua markkinoinnin tärkeydestä. Tavoite on nostaa markkinoinnin arvostusta Suomessa sekä lisätä markkinointi-investointeja.

Markkinoinnin ja viestinnän koulutusta on tarjolla monipuolisesti korkeakouluissa ja toisen asteen oppilaitoksissa. Markkinointia voi opiskella esimerkiksi osana liiketalouden, tuotantotalouden, organisaatioviestinnän, visuaalisen viestinnän, muotoilun, digitaalisen median, journalismin, tapahtumatuotannon tai IT-alan opintoja.

Haaste

Koska markkinoinnin ja viestinnän merkitys yritysten menestymiseen on kasvussa, alalle tarvitaan entistä enemmän lahjakkaita opiskelijoita. Haemme nyt korkeakouluopiskelijoilta ratkaisuja haasteeseen:
Kuinka markkinoinnin ja markkinointiviestinnän merkitys pitää kommunikoida ammatinvalintapäätöksiä tekeville nuorille?

Tuotos

Laadi kampanjasuunnitelma, joka vastaa haasteeseen ja jossa on kuvattuna:

- kohderyhmä
- kampanjan tavoitteet
- luova ratkaisu (kiteytys ja visuaalinen ilme)
- viestintästrategia ja ydinviestit
- mediaratkaisut ja toteutus

Kampanjasuunnitelma voi olla suomen- tai englanninkielinen.

Ilmoittautuminen

Täytä ilmoittautumislomake 7.4. mennessä.

Kilpailuun voivat osallistua kaikki kevätlukukaudella 2017 korkeakoulussa kirjoilla olevat opiskelijat yksin tai enintään kolmen hengen ryhmissä.

Kilpailutöiden jättö

Täytä osallistumislomake 28.4. klo 12 mennessä.

Palkinto

Opiskelijasarjan palkinnon lahjoittaa Suomen Yrittäjät ry, joka tarjoaa voittajalle tai voittajatiimille harjoittelustipendin Yrittäjien markkinointitiimissä. Palkinto jaetaan MTL Communications Celebration -tapahtumassa ravintola Pörssissä 1.6.2017

 

Lisätietoja tarja.virmala [at] mtl.fi