Kultasulka-kilpailu etsii parasta markkinointiviestinnän kirjaa

Markkinoinnin ja viestinnän alan ansioituneita kirjoja etsivä Kultasulka-kilpailu on käynnistynyt. Kilpailussa etsitään parasta alan kehityksessä mukana olevaa kirjaa.

Kilpailun järjestävät markkinoinnin ja viestinnän asiantuntijayritysten etujärjestö MTL ry ja viestintätoimisto Manifesto.

– Kilpailun tavoitteena nostaa esille teoksia, jotka kehittävät alaa ja tuovat esille markkinoinnin ja viestinnän merkitystä strategisena kilpailukyvyn rakentajana, kertoo MTL:n toimitusjohtaja Tarja Virmala.

– Alamme on historiansa suurimmassa murroksessa. Digitalisaatio on vaikuttanut ja vaikuttaa edelleen markkinointiin ja viestintään, brändien ja vastuullisuuden merkitys kasvaa ja sosiaalinen media on muuttanut vuoropuhelua, jatkaa Virmala.

Voittaja palkitaan Kultasulka-kunniakirjalla ja hopeasulat jaetaan toiseksi ja kolmanneksi parhaille teoksille. Palkinnot jaetaan Markkinoinnin viikolla 5.-6. syyskuuta.

Tuomariston puheenjohtajana toimii MTL:n toimitusjohtaja Tarja Virmala. Tuomariston jäseninä ovat Markkinointi & Mainonta -lehden toimituspäällikkö Kati Haapakoski, toimitusjohtaja Salla Halme mainostoimisto Recommendedista, partneri Mikko Koistinen viestintätoimisto Manifestosta, markkinointi- ja viestintäjohtaja Minna Pinola Solitasta sekä professori Mikko Villi Jyväskylän yliopistosta.

Kultasulka-kilpailu on järjestetty vuodesta 1978 ja se on kantanut Kultasulka-nimeä vuodesta 1986. Kilpailu järjestettiin viimeksi vuonna 2015.


Kilpailun säännöt

Kilpailuun voi osallistua kirjalla, joka on julkaistu vuosien 2015–2017 aikana. Kirjan laajuutta tai kirjoittajien määrää ei ole rajoitettu. Kirjat on jätettävä arvioitavaksi 30.6.2017 mennessä ja kilpailuun osallistumisesta peritään teoskohtainen maksu 150 euroa + alv.
Kilpailuun voi osallistua vain sellaisella kirjalla, johon kirjoittajalla (osallistujalla) on tekijänoikeudet tai tekijänoikeuden haltijan lupa osallistumiseen. Kilpailuun ilmoittaudutaan 30.6.2017 mennessä kilpailusivustolla osoitteessa www.kultasulka.fi.

Lisätietoja:
Tarja Virmala, toimitusjohtaja, MTL, tarja.virmala [at] mtl.fi, puh. 0400 484 693
Mikko Koistinen, partneri, Manifesto, mikko.koistinen [at] manifesto.fi, puh. 040 565 5564