Pitchaa itsesi puhumaan Markkinoinnin viikolle 2018

Onko sinulla mielenkiintoista kerrottavaa, mutta et ole vielä tullut riittävästi kuulluksi?

Tarjoamme MTL:n jäsenyritysten asiantuntijoille mahdollisuuden tavoittaa markkinoinnin ja viestinnän asiantuntijat ja päättäjät kertaheitolla maan ehdottomasti suurimmassa tapahtumassa Markkinoinnin viikolla.
Jos sinulla on uusi idea, näkemys, ajatus trendistä tai muutoksesta, joka vaikuttaa markkinointiin ja/tai viestintään tai joku muu asia, joka ehdottomasti pitää saada markkinoinnin ja viestinnän ammattilaisten tietoon, osallistu Markkinoinnin viikon pitchauskilpailuun.

Kisan voittaja pääsee puhumaan Markkinoinnin viikolle (4-5. syyskuuta 2018) ja saa Vuoden vaikuttavin -tittelin. Palkintona on Markkinoinnin viikon sisältökumppanuuspaketti toimistollesi
• Sisältökumppanuuspaketti sisältää 20 min puheenvuoron Suomi nousuun –lavalla, 4 m² kalustetun osaston, sekä  koko seinän kokoisen logopainatuksen osaston seinään, arvo yhteensä 5 200 €+alv 24 %

Kilpailun finalistit valitsee raati, johon kuuluvat Mikko Koskinen (brändijohtaja, Kyrö Distillery, Markkinointihenkisin insinööri 2017) Jukka Kurttila (luova johtaja, Finlayson), Teemu Moisala (toimitusjohtaja, Futurice), Maria Mroue (markkinointi- ja viestintäjohtaja, Messukeskus), Juhana Torkki (kirjailija, puhetaidon kouluttaja) ja Tarja Virmala (toimitusjohtaja, MTL).

Lähetä meille lähetä meille linkki pitchaus-videoosi (esim. YouTube- tai Vimeo-linkkinä) 15.5. mennessä.
Video saa olla max kolmen minuutin mittainen. Kerro, mikä sinun kiinnostava asiasi on ja miksi kaikkien alan ammattilaisten pitäisi tietää siitä. Laita linkki videoon osoitteeseen kilpailut [at] mtl.fi. Tarkista, että linkki on voimassa 14.6. saakka.

Finalistit pitchaavat puheenvuoronsa Finnish Comms Awardsin palkintogaalassa 14.6. G18-salissa. Voittaja valitaan gaalassa yleisöäänestyksen perusteella. Finalistit julkaistaan Markkinoinnin viikon sivuilla 25.5.

Tuomariston jäsenet ovat arvovaltaisia myynnin, markkinoinnin ja puhetaidon ammattilaisia. Nimet kerromme myöhemmin.

Myynti- ja puhetaidoilla saadaan muutoksia aikaiseksi. Haasta itsesi ja kollegasi mukaan pitchauskilpailuun, joka antaa sinulle mahdollisuuden kasvattaa henkilöbrändiäsi ja toimistollesi mahdollisuuden profiloitua valitsemasi asian asiantuntijana.

Lisätietoja Tarjalta tarja.virmala [at] mtl.fi