Young Lions Finlandin 54 luovaa tuntia

Young Lions Finland -kilpailu starttasi tänään perjantaina 5.3.2020 klo 18.00. Kilpailuun osallistuu 53 kisatiimiä ja odotettavissa 61 kisatyötä. Kilpailussa on seitsemän eri kategoriaa, joista jokaiseen valitaan Suomesta voittajatiimi.

Jokaisella osallistuvalla tiimillä on aikaa suorittaa kilpailutehtävä viikonlopun aikana. Tehtävät tulee olla palautettuna sunnuntaina 8.3.2020. Luvassa on 54 luovuuden täytteistä tuntia.

Tuomariston valitsema shortlista julkaistaan 27.3.2020.

Jokainen shortlistalla oleva tiimi pääsee pitchaamaan kisatyönsä ja esittäytymään tuomaristolle 2.4.2020! Pitchaus on pakollinen PR-, marketers- ja media-kategorioihin osallistuville. Tarjoamme ainutlaatuisen mahdollisuuden myös muihin kategoroihin osallistuville päästä pitchaamaan kisatyönsä tuomaristolle.

Voittajat suuntaavat Cannesiin kesäkuussa. Tänä vuonna Cannes Lions järjestetään 22. -26.6.2020. Festivaali tuo yhteen maailman suurimmat brändit ja luovimmat ihmiset oppimaan, verkostoitumaan sekä juhlimaan luovuuden tuloksellisuutta.

Young Lions Finland -kisabrief

Young Lions Finland -kilpailutyötä oli valmistelemassa markkinointi- ja viestintäalan seitsemän osaajaa seitsemästä eri toimistosta. Tänä vuonna kilpailutyössä painotetaan erityisesti luovuutta sekä idean toteutuskelpoisuutta.

Pitkän keskustelun jälkeen työryhmä päätti, että briiffin on tarkoituskin haastaa epäkonvetionaaliseen ajatteluun. Aiempina vuosina, kun briiffi on ollut liian tarkka, luovuus on kärsinyt useissa sarjoissa. Tänä vuonna halusimme kokeilla uuden tyyppistä lähestymistä. Kilpailu Cannesissa on kovaa ja voittajatyöt keskittyvät usein ilmiöiden luomiseen.

Sanna Kolamo, työryhmän jäsen

Työryhmän valmistelema kilpailun tehtävänanto:

Create a phenomenon that is born in Finland and creates a global movement.

Take in to account global megatrends and the category description. Note that, budget will be collected within the campaign. Your starting budget is 0 €. You can select cause and theme freely. Real life feasibility of the submission is considered as a plus.

Toivotamme onnea kaikille kilpailijoille!

Tarja & Johanna

Lisätiedot

Toimitusjohtaja Tarja Virmala 
Puhelin 0400 484 693
tarja.virmala(a)mtl.fi

Yhteisömanageri Johanna Lohiluoma
Jäsenpalvelut, tapahtumat, kilpailut, viestintä, sidosryhmät & some
Puhelin 050 400 2623
johanna.lohiluoma(a)mtl.fi