Pysyvästi etätöissä?

Korona on antanut monelle toimistolle herkullisen mahdollisuuden testata miten etätyöt sujuvat. Ja sujavathan ne! Luovalla alalla toki yhteiset kasvokkain tapahtuvat ideointipalaverit ovat työn suola, jota mekin olemme jääneet ikävöimään. Vaakakupissa kuitenkin painavat myös eurot ja tätä mekin pohdimme. Teimme rohkean päätöksen supistaa tilavuokrasta.

Me pääsimme etätyön makuun ja paluuta ei ole. Irtisanoimme toimistomme ja nyt meillä on kesä aikaa miettiä seuraavaa peliliikettämme. Meidän etumme on pieni kahden hengen tiimi, joten palaverit onnistuvat jatkossa etänä, jäsentoimistoihin kiitäen tai trendikkäästi vaikka siellä kaupungin ihanimmassa kahvilassa. Syksy näyttää meille palaammeko toimistoon.

Mihin ne vieraat kutsutaan?

Olemme tottuneita reppureissaajia. Olemme tehneet jo edellisen hallituksen aikana päätöksen järjestää kokoukset vuorotellen jäsentoimistolla. Näin saamme yhdessä tutustua jokaisen toimiston ilmapiiriin ja tulemme paremmin tutuiksi.

Koronatilanteen ollessa yhä epävarma, panostamme myös etäkohtaamisiin ja tapahtumamme tulevat olemaan pääsääntöisesti verkossa tai hybridinä. Onneksi toimintatapa on meille tuttu ja olemme todella innoissamme, että pääsemme palvelemaan jäseniämme paremmin ihan jokaiseen Suomen kolkkaan.

Kohtaamispaikat

Olemme tyytyväisinä seuranneet kuinka luomamme kohtaamispaikat Howspacessa ovat ottaneet tuulta alleen. Monessa ryhmässä käy hyvä porina ja uusia tuttavuuksia on syntynyt.

Tapahtumasivumme ovat saaneet yleisöä kiihtyvällä tahdilla. Webinaarit ovat paukkuneet täyteen hurjaa tahtia. Suosittelemmekin, että jäsentoimistomme ottavat tilaisuudesta kopin. Etenkin, kun moni suhtautuu vielä varauksella avoimiin tapahtumiin. Ensi syksylle löytyy monia hyviä näkymisen paikkoja. Tule tekemään kanssamme etätapahtuma tai ilmoita omasi tapahtumakalenteriin.

Elämää on koronan jälkeen

Koronan myötä haluamme valaa uskoa tulevaisuuteen.

Ensi syksynä starttaavat Uniikit Uratarinat. Esiintyjäkaartiin on tulossa vielä täydennyksiä, mutta alku on lupaava. Luvassa on sparraussarja, jossa jokainen jakso on ainutkertainen mahdollisuus kohdata muita markkinointi- ja viestintäalan osaajia ja osaajiksi haluavia. Etäkohtaamisen aikana kuulet mielenkiintoisen uratarinan ja saat vinkkejä oman osaamisesi tunnistamiseen ja kehittämiseen. Näitä etäkohtaamisia ei nauhoiteta. Jokainen jakso on yhtä uniikki kuin kertojansa.

Effie Awards Finland & Finnish Comms Awards -kilpailut järjestetään tänäkin vuonna. Suomessa on tehty edellisen ja kuluvan vuoden aikana uskomattoman hienoa markkinointi- ja viestintätyötä. Haluamme innostaa asiakkaita yhteiseen tekemiseen, tuloksellisuuteen, julkisten referenssien saamiseen ja yhteiseen näkymiseen.

Tarjoamme myös palveluna freelancerpörssiä, josta löydät itsenäisinä freelancereina tai yksin- ja mikroyrittäjinä toimivia. Freelancerpörssiin ilmoittautuminen on maksutonta. Buukkaus onnistuu ottamalla suoraan yhteyttä freelanceriin.

Toivotamme kaikille hyvää kesää! Pysykää terveinä.