Oivaltava ja tarmokas viestintäkonsultti saa paikan

Nyt haetaan synnynnäistä kykyä, ei tiettyä kengännumeroa, uravuosien määrää tai puolimaratoonari-painonnostajaa. Haemme Mailandissa (lisää) viestintäkonsultteja, jotka ovat kiinnostuneita sekä yrityksistä että yhteiskunnan toiminnasta.

Olet avarakatseinen ja oppimishaluinen, joten tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Hahmotat liiketoimintaa ja organisaatioelämän lainalaisuuksia, yhteiskunnan keskeisiä toimijoita ja viestinnän mahdollisuuksia. Mutta sinun ei tarvitse osata niistä kaikkea vielä. Taustasi voi olla myös mainostoimistosta, varsinkin jos olet tehnyt töitä btob-yritysten kanssa.

Et ehkä ensimmäisenä kehu virheettömällä kieliopin osaamisellasi, vaikka saatat joku maisteri ollakin. Kielen käyttö ja kanavien soveltaminen on tyylin, maun ja ajankohtaisuuden tunnistamista sekä vaikuttamisen luontaista tajua. Osa asiakkaistamme on muissa EU-maissa, joten jos hallitset hyvin jonkin muunkin kielen ja kulttuurin kuin suomalaisen, liputa sitä.

Merkityksellistä tekemistä?

Löytyy. Yllättävän monella asiakkaallemme on yhteiskunnallinen tehtävä tai missio, joka liittyy Suomen tulevaisuuteen. Vaikka ne tuottaisivat putkia ja pannuja. Tai laskisivat niiden hiilijalanjälkeä. Asiakkaamme ovat yrityksiä ja organisaatioita, jotka työllistävät, kehittävät, investoivat ja ottavat vastuuta. Joukossa ei ole yhtään puoluetta tai poliitikkoa – sen sijaan teemme hyvää ja riippumatonta yhteistyötä kaikkien vastuullisten yhteiskunnallisten ja poliittisten toimijoiden kanssa. Silloin kun se tukee heidän ja asiakkaidemme tavoitteita.

Viestintätoimistona Mailandissa arvostamme median vapautta, moniarvoisuutta ja kriittisyyttä. Vapaa media on demokratian lähtökohtia ja siksi puolustamisen arvoinen joka päivä. Keskustelukyky median kanssa on viestintäkonsultin uimataitoa. Se on osattava – ja sen voi oppia.

Konsultille työssä onnistumisen tunne tulee siitä, kun on pystynyt auttamaan huippuammattilaista, yrittäjää, virkamiestä, yritystä tai järjestöä saavuttamaan tavoitteitaan. Kun työn laatua mitataan sekä viestinnän osuvuudella, asiakastyytyväisyydellä ja euroilla. Tätä tässä nyt olisi tarjolla.

Ota yhteyttä heti tai hetken mietittyäsi, kuitenkin 21.2.2020 mennessä: rekryalpo.raina@mailand.fi tai 040 5670212, niin puhutaan lisää.