Malja kaikille rohkeille yrittäjille!

Etenkin meidän upeille jäsentoimistolle. Keep up the good work! Harmaat kivet on tehty rikottaviksi.

Mikä saa uskon tulevaisuuteen riittämään, kun lunta tulee tupaan? Miten toimistoissamme iloitaan onnistumisista? Haastattelimme kolmea jäsentoimistomme toimitusjohtajaa.

Meidän jäsentoimistoistamme löytyy uskomattomia tarinoita ilosta, rohkeudesta ja sinnikkyydestä. Yrittäjiämme tuntuu yhdistävän halu seurata unelmiaan, kyky käsitellä asioita lämpimällä huumorilla sekä haastatteluissa hämmentävän mainittu rämäpäisyys.

Lumisadetta vai auringonpaistetta?

Ensimmäisenä vastaamaan ehtii vuonna 1996 perustetun joensuulaisen Mainostoimisto Fabrikin toimitusjohtaja Perttu Kouvalainen. Miten hän näkee yrittäjyyden 23 vuoden jälkeen?

Alussa auttoi tiettämättömyys tosiasioista. Kun näkee mailman sellaisena kuin haluaa, uskaltaa muuttaa maailmaa oman vision mukaisesti ja ottaa riskejä.

 

Iloitsemme lyhytaikaisesti ja palaamme seuraavien ratkaistavien asioiden pariin.

Perttu Kouvalainen, FABRIK

Vuonna 1989 perustetun Dynamo&sonin toimitusjohtajan Anna Holtari vastaa iloisesti puhelimeen. Yritys on ehtinyt jo kunnioitettavaan 30 vuoden ikään ja juhlii pyöreitä tänä vuonna. Onnittelemme synttärisankaria!

Haluamme, että dynamo&sonin jengi voi hyvin. Siksi keskitymme ihmisten vahvuuksiin ja pyrimme synnyttämään positiivista energiaa koko organisaation sisällä. Eikä nyt puhuta major-jutuista, tai ainakaan pelkästään niistä: Kehua voi kun toinen on auttanut kiperässä tilanteessa, kun asiakkaalle esitetty presentaatio vedettiin poikkeuksellisen hyvin, tai muuten vaan hyvän fiiliksen nostattamisesta ja ylläpitämisestä.

 

Lähestymme ongelmia oppimisen kautta ja pyrimme löytämään hopeareunuksen. Jaamme opit epäonnistumisista tiimin kanssa.

Anna Holtari, DYNAMO&SON

Tapahtumantekijät on tekijöidensä näköinen tapahtumatoimisto, joka on perustettu vuonna 1992. Toimisto on päässyt varttuneeseen 27 vuoden ikään ja asiat hoidetaan kokemuksen tuomalla varmuudella.

Kolataan lumet pois.

 

Kaikki pienetkin onnistumiset lasketaan! Työn lomassa iloitaan.

Jyrki Litmanen, TAPAHTUMANTEKIJÄT

Yrittäjän päivää on vietetty vuosittain syyskuun 5. päivänä vuodesta 1997 alkaen.

Yrittäjän päivän päätapahtuman vastuullinen järjestäjä on Yrittäjän Päivä -säätiö, jonka taustavoimina on laajasti Suomen elinkeinoelämää ja yrittäjätahoja. Säätiön anomuksesta 5.9. on merkitty almanakkaan merkkipäiväksi. Eri puolilla Suomea järjestetään Yrittäjän päivän juhlia pitkin viikkoa. Lue lisää Yrittäjän päivästä.