ICCO Summit nostaa suomalaisten viestinnän tasoa

Helsinki on saanut isännöitäväkseen ensimmäistä kertaa viestinnän huippuseminaarin ICCO Global Summitin 5.-6.10.2017. Tapahtuman teemat ovat: Innovate, Engage, Evolve: Leading in a transformational world.

Mistä ICCO:ssa on kysymys ja keitä se edustaa? ICCO on kansainvälinen viestintätoimistojen kattojärjestö. Siihen kuuluu 37 jäsenjärjestöä 49 maasta, ja yli 2,500 viestintätoimistoa.  Sen tehtävä on jakaa tietoa ja tuoda yhteen kaikkialla maailmassa viestinnän konsultoinnin parissa työskentelevät.  Järjestö on arvostettu ja kasvaa nopeasti monella mantereella.  Siitä kertoo myös valinta parhaaksi kansainväliseksi järjestöksi Association Excellence Awardseissa viime vuonna.

ICCO tuo Suomeen viestinnän ajatusjohtajia

Tänä vuonna Helsingissä ICCO Summitissa puhumme maailman muutoksista, joita taklaamme viestinnän innovaatioilla, vuorovaikutuksella ja sitouttamisella sekä kehittymällä.

Ohjelmassa tullaan esittelemään parhaita käytäntöjä ja luovia ratkaisuja eri puolilta maailmaa. Toisin sanoen maailman parhaimmat ja palkituimmat viestintäratkaisut ovat esillä syksyllä Suomessa.

Puhetta Helsingissä johtaa yksi maailman vaikutusvaltaisimmista viestintäpersoonista,  ICCO:n varapuheenjohtaja Elise Mitchell. Hän on amerikkalaisen Mitchell Communicationsin perustaja ja maailmanlaajuisen Dentsu Aegis Public Relations Networkin toimitusjohtaja. Hän puhuu journey-ajattelusta johtamisessa ja on kirjoittanut tänä vuonna ilmestyneen ”Leading Through the Turn”- kirjan.

Uudistamisen viestintäkulttuuri nousuun

Meille suomalaisille on tärkeää viestintäkulttuurimme kehittäminen kansainväliselle tasolle. Saamme ideoita ja annamme niitä maailman johtavien viestintätoimistojen asiantuntijoille ja johtajille.

Odotamme saavamme Finlandia-talolle 200-300 osallistujaa kaikkialta maailmasta. Lämpiön puolelle rakennamme mittavan demoalueen, jossa esittelemme suomalaisia viestintäinnovaatioita, kuten työntekijälähettilyyttä, mediaseurantaa jne.

Ohjelmassa tulee varmasti olemaan useita suomalaisia puhujia kuin myös ruotsalaisia ja muista lähimaista. On odotettavaa, että vanhat pr-maat kuten Britannia ja USA tulevat näkymään vahvasti myös Helsingissä.

Haaga-Helian viestinnän ja mediasuhteiden opiskelijat ovat olleet aktiivisia ICCO:n markkinoinnin suunnittelussa ja osallistuvat myös viestinnän toteutukseen. Seminaarille tulee olemaan erillinen, edullinen opiskelijahinta.

Lisää tietoa the Global ICCO Summitista: www.iccosummit.org

MTL ICCO Gala Dinner järjestetään 5.10. 2017 klo 19 alkaen Töölönlahden kattojen yllä Scandic Park Helsingin VIEW-kattotilassa. Ilmoittautumisia otetaan vastaan toukokuussa osoitteessa: http://www.iccosummit.org/