Tuo joukkueesi pelaamaan MTL Golfiin 3.9.2020

Tervetuloa markkinoinnin ja viestinnän toimistojen omaan kilpailuun MTL Golfiin. Kilpailu pelataan 3.9.2020 klo 13.00 kaksihenkisin joukkuein, jotka edustavat alan toimistoja, ja usein niissä on mukana asiakkaita ja muita alan osaajia.

Paikkana toimii moderni ja tyylikäs Tapiola Golf, ja palkintojen jako tapahtuu sen tasokkaassa Vista-ravintolassa. Green fee sisältää harjoituspallot, joten viime hetken skarppaus svingiin on mahdollinen. Jokainen joukkue maksaa green feensä paikan päällä, ellei satu olemaan TaG:n pelioikeutta.

MTL Golf on tasoituksellinen kilpailu, ja sopii niin vasta-alkajille kuin kokeneille pelaajille.

Ilmoittaudu 27.8. mennessä ???? tai alpo.raina@mailand.fi.

Ilmoittaudu

Aikataulu

12.45 Kilpailuinfo

13.00 Lähtö (aikalähtö)

17.30 Tulosten julkaiseminen ja palkintojen jako

19.00 Sauna