Finnish Web Awards 2020

FWA palkitsee Suomen parhaiden verkkosivustojen ja mobiilipalveluiden tekijät ja tilaajat.

Haluamme nostaa esiin verkkosivujen merkityk​sen liiketoiminnan menestystekijänä. FWA:n tavoite on vahvistaa graafisen muotoilun, innovatiivisuuden ja viestinnän merkitystä suomalaisilla verkkosivuilla. Kilpailu tarjoaa erinomaiset puitteet sivustoille, näkyvyyttä julkisesti tapahtuvan äänestyksen ja erittäin korkeatasoisen tuomariston työskentelyn kautta.

Osallistuminen Finnish Web Awards 2020 kilpailuun nyt käynnissä

Ilmoita sivustot ja mobiilipalvelut Finnish Web Awards -kilpailuun määräaikaan 31.5.2020 mennessä. Kilpailu avataan ja osallistujat julkaistaan 8.6.2020. Äänestys on kaikille avoin ja tapahtuu netissä 30.9.2020 asti. Kilpailun finalistit julkistetaan 5.10.2020. Arvovaltainen tuomaristo valitsee finalistien joukosta Suomen parhaat nettisivut ja mobiilipalvelut loka-marraskuun aikana. Voittajat julkistetaan tuomaroinnin jälkeen ja palkinnot jaetaan voittajille henkilökohtaisesti.

 

Ilmoittaudu