Young Lions Finland 2020 -voittajat suuntaavat Cannesiin 2021

Saimme harmillisia uutisia, että Cannes Lions 2020 on peruutettu. Olemme iloisia, että saamme lähettää tämän vuoden kilpailijat Cannesiin ensi vuonna.

Järjestäjät tekivät vastuullisen päätöksen peruuttaa kilpailu tältä vuodelta. Olosuhteiden ollessa haastavat on ymmärrettävää, että niin kilpailijoiden kuin muiden Cannes Lions -osallistujien turvallisuus on kilpailua järjestävien ensimmäinen prioriteetti.

Suomessa Young Lions Finland -kilpailua ei järjestetä ensi vuonna, sillä jokaisesta maasta kilpailuun voi osallistua vain yksi joukkue per kategoria.

Hyvät uutiset jatkuvat. Jos tämän vuoden kilpailijat ehtivät täyttää yli 30 vuotta, he voivat yhä osallistua kilpailuun ensi vuonna. MTL kuittaa Young Lions Finland -kilpailun voittajien kisapassista osallistumismaksuilla sekä sponsorointisopimuksella kerätyn summan.

On ollut mahtavaa päästä seuraamaan nuorten huipputekijöiden matkaa.

Bon Voyage!