Tuula Kalliosta ja Jussi Liimataisesta liiton kunniajäseniä

Tuula Kallio ja Jussi Liimatainen on MTL:n liittokokouksen päätöksellä kutsuttu yhdistyksen kunniajäseniksi.

Tuula Kallio on osallistunut vuosien ajan hallitustyöskentelyyn jäsenenä ja varapuheenjohtajana. Hän ollut ollut keulahahmo useissa liiton kehityshankkeissa ja tapahtumissa. Jussi Liimatainen on toiminut pitkään yhdistyksen puheenjohtajana ja työskennellyt aktiivisesti liiton kehittämisessä.

Tuula on kauas näkevä markkinointialan visionääri, jolla on aina ollut kova tahto mennä arkailematta uutta päin. Hän on antanut merkittävän panoksensa koko toimialan kehittämiseen ja kannustanut toimialaa katsomaan tulevaisuuteen näyttäen itse tässä esimerkkiä Dagmarin menestyksekkäänä luotsina. Tuula on osaltaan kantanut vastuuta suomalaisen markkinoinnin menestyksestä ansiokkaalla tavalla ja antaumuksella.

luonnehtii Dagmarin johtoryhmä entistä toimitusjohtajaansa

Jussi Liimatainen kehittänyt MTL:n toimintaa edelläkävijän silmin, suurella sydämellä ja rakkaudesta lajiin. Jussi on digitalisaation edelläkävijä ja hän on osannut nähdä, mihin suuntaan alaa pitää kehittää. Alan etu on ollut hänen työssään aina etusijalla.

sanoo MTL:n luottamustehtävissä pitkään mukana ollut ja Jussi Liimataisen työparina toiminut Tero Kekki, Viestintätoimisto Drumin perustaja ja partner

Molemmille lämmin kiitos työskentelystä liiton kehittämisen eteen. On ollut ilo tutustua alan visionääreihin ja kehittäjiin sekä tehdä työtä heidän kanssaan.

sanoo MTL:N toimitusjohtaja Tarja Virmala