Freelancer ilmoita itsestäsi

Olit sitten freelancer, yksin- tai mikroyrittäjä, ilmoita itsestäsi! Keräämme osaajapankkia, johon ilmoittautuminen on maksutonta. Osaajapankki tulee olemaan markkinointi- ja viestintäalan ammattilaista etsivien jäsentoimistojemme käytössä, mutta nykyisen korona -kriisitilanteen ajan se on julkinen palvelu.

Osaajat tulevat näkymään sivuillamme samalla tavalla kuin puhujapankkimme ammattilaiset. Osaajan buukkaus onnistuu jatkossa näppärästi ottamalla heihin suoraan yhteyttä.

Henkilötiedot ovat nettisivuillamme julkisesti näkyvillä kuuden (6) kuukauden ajan tai toivomuksesi mukaisesti, jonka jälkeen ne poistuvat automaattisesti sivuiltamme. Sähköpostilla lähettämiäsi tietoja käsittelee MTL -toimiston henkilökunta. Pääset tutustumaan tarkempaan tietosuojaselosteeseen täältä.

Vinkkaa osaajapankista markkinointi- ja viestintäalalla toimiville freelancereille ja muille yksinyrittäjille. Markkinoimme osaajia uutiskirjeissämme sekä nettisivuillamme.

Ilmoittaudu mukaan

  • Ilmoittaudu mukaan kertomalla lyhyesti osaamisestasi sekä kuvaa ydintaitojasi muutamalla asiasanalla.
  • Tee kuvauksesta houkutteleva ja tiivis.
  • Kuvaukset ovat olleet noin 5-10 lausetta.

Lisäksi toivomme, että mukana on

  • Yhteystiedot
  • Kuva (väh. 1080x1080px) &
  • Haluamasi sometilit

Lisätiedot & ilmoittautuminen

Johanna Lohiluoma
johanna.lohiluoma@mtl.fi / 050 400 2623

MTL (Markkinoinnin, teknologian ja luovuuden liitto) lyö rumpua markkinoinnin ja viestinnän puolesta. Olemme alan asiantuntijayritysten yhteisö. Jäsenyrityksemme toimivat markkinoinnin ja viestinnän alalla. Toimintamme yltää yli Suomen rajojen. Kuulumme kansainvälisiin järjestöihin European Assiociation of Communication Agencies EACA ja International Communications Consultancy Organisation ICCO.