Tervetuloa uudet MTL -heimolaiset

Toivotamme tervetulleeksi uudet jäsentoimistomme. Mahtavaa saada teidät mukaan!

Markkinoinnin, teknologian ja luovuuden liitto MTL kehittää alaa ja tukee jäsenyrityksiä monipuolisilla palveluilla. Jäseniämme ovat markkinointi-, media-, viestintä-, digi- sekä tapahtumatoimistoja. Jäsentoimistojen työntekijät saavat automaattisesti käyttöönsä kaikki MTL:n yhteistyökumppanien tarjoamat jäsenedut sekä mahdollisuuden osallistua kaikkiin MTL:n koulutuksiin ja tapahtumiin joko ilmaiseksi tai jäsenhintaan. Toimimme verkostomaisesti ja tarjoamme toimintaa jäsentoimistoille sekä muille alan ammattilaisille.

Tervetuloa uudet jäsenemme

Viestintätoimisto Aivela

Aivela on aisapari, joka auttaa sinua näkemään viestisi kirkkaammin sekä ilmaisemaan sen niin, että se menee perille ja vaikuttaa. Teemme monimutkaisesta yksinkertaista ja vaikeasta selkeää ja ymmärrettävää.

Olemme pieni, joustava ja ketterä täyden palvelun viestintätoimisto. Raivaamme tieltäsi ajankäytön haasteet ja vapautamme aikaasi olennaiseen.

Meillä on vuosien kokemus valtakunnallisten ja kansainvälisten yritysten viestinnästä. Seisomme rinnallasi, oli kyseessä sitten mediasuhteet, muutosviestintä tai viestintävalmennus.

deSignal

deSignal tarjoaa visuaalista muoilua.

”Luotetaan estetiikkaan, hyvään visuaaliseen suunnitteluun ja siihen, että sillä on merkitystä.
Selkeyttää monimutkaista, pelkistää ja tehdä näkyväksi. 

Meillä on tahto tehdä asiat paremmin, selkeämmin.
Tehdään yhdessä, yhteistyössä.
Vaikuttaa ja visioida.

Hyvässä hengessä. Hyvässä porukassa.”