Pauli Aalto-Setälä Young Lions Finland -kilpailun päätuomariksi

Dentsun Suomen konsernin toimitusjohtaja Pauli Aalto-Setälä luotsaa Young Lions Finland -kilpailun tuomaristoa, johon on kutsuttu yksitoista ammattilaista valitsemaan Cannesiin lähteviä nuoria kykyjä.

Young Lions Finland -kilpailu antaa nuorille markkinointikyvyille mahdollisuuden näyttää taitonsa. Jos siis työskentelet markkinoinnin parissa ja olet 30-vuotias tai nuorempi, anna meille näyte luovuudestasi.

Young Lions Finland on markkinointipalkinnosta merkittävin, koska sehän on näkymme tulevaisuudesta. Parhaat, nousevat kyvyt saavat näyttää osaamisensa ja oppia muilta. Yksikään yritys ei kasva eikä menesty ilman parasta mahdollista markkinointia.

kertoo kilpailun päätuomari Pauli Aalto-Setälä, Dentsun Suomen-konsernin toimitusjohtaja

Young Lions Finlandin osallistujilla on mahdollisuus harjoitella timanttisen pitchauksen rakentamista 11.3.2020 järjestettävällä kurssilla. Kaikki shortlistalle päässeet tiimit pääsevät näyttämään taitonsa tuomaristolle pitchauspäivänä 2.4.2020. Pakollinen pitchaus on media-, pr- ja marketers -kategorioihin osallistuville, mutta suosittelemme lämpimästi myös muihin kategorioihin osallistuville tarttumaan tähän ainutlaatuiseen oppimiskokemukseen.

Tuomaristossa istuva Reetta Noukka Finnish Design Shopin Chief Operating Officer on Young Lions -konkari, joka on Cannes Young Lions -mitalisti vuosimallia 2014 ja taskusta löytyy myös kolme Young Lions Finland -palkintoa. Hänen mielestään Young Lions on parhaimpia markkinointialan kisoja kolmesta syystä

Cannesissa mittelöinti muita maidensa parhaita vastaan ja pitchaaminen alan guruille on kokemus, jota en itse ainakaan hevillä unohda.

Kertoo Reetta Noukka

Jo pelkkä Suomen kisassa menestyminen on hieno ja konkreettinen meriitti kilpailijoiden henkilökohtaisista taidoista, ja Cannes Lions sanaparina käypää valuuttaa markkinointipiireissä ympäri maailman.

Jatkaa Noukka

Luovan aivopähkinän ratkaiseminen, jossa vain sinun ja parisi panostus ratkaisee, on tilaisuus, jota kokeneemmatkin markkinointiviestinnän ammattilaiset kadehtivat

hän hehkuttaa

Young Lions Finland -tuomaristoon kuuluvat

Cannes Lions järjestetään 22.-26.6.2020. Festivaali tuo yhteen maailman suurimmat brändit ja luovimmat ihmiset oppimaan, verkostoitumaan sekä juhlimaan luovuuden tuloksellisuutta.

Kisakanslia

Johanna Lohiluoma
Yhteisömanageri
Puh. 050 400 2623
Johanna.lohiluoma@mtl.fi