Villivision Anna Lehtisalo MTL:n hallituksen johtoon

Villivision toimitusjohtaja ja partner Anna Lehtisalo on valittu Markkinoinnin, teknologian ja luovuuden liitto MTL ry:n hallituksen uudeksi puheenjohtajaksi. Lehtisalo on toiminut MTL:n hallituksen jäsenenä viimeisen vuoden ajan ja aloittaa puheenjohtajan tehtävässä ensi vuoden alussa. Lehtisalo jatkaa viime kaudet hallitusta ansiokkaasti luotsanneen viestintätoimisto Kreabin toimitusjohtaja Mikael Jungnerin työtä.

Kiitän luottamuksesta ja mahdollisuudesta tarttua MTL:n hallituksen johtoon. Mikael Jungner on tehnyt hienoa työtä edelliset neljä vuotta, ja tästä on todella hyvä jatkaa kokeneen ja osaavan hallituksen kanssa. Odotan innolla yhteistyötämme.  

kertoo Anna Lehtisalo

Tulevan hallituksen kanssa tartumme muun muassa toimialan strategisen osaamisen kasvattamiseen sekä toimistojen kansainvälistymisen edistämiseen. Markkinoinnin toimiala on ollut viimeiset vuodet isojen muutosten äärellä; teknologian kehitys ja luovan alan disruption tahti kiihtyy entisestään. Sen takia onkin tärkeää, että pystymme liittona tarjoamaan jäsenillemme alan muutoksessa tukevia palveluita sekä ennen kaikkea verkoston, josta hankkia tietoa ja vertaistukea.

jatkaa Lehtisalo

Hallituksen varapuheenjohtajaksi valittiin Panu Nordlund (hasan & partners, asiakkuusjohtaja).

Uusina jäseninä hallitukseen valittiin Panu Laaksonen (Ida Fram, toimitusjohtaja), Jaakko Rantala (SEK, toimitusjohtaja), Linda Capelletti (Sherpa, toimitusjohtaja), Laura Mertano (Bob The Robot, varatoimitusjohtaja) ja Minna Toivola (IPG Mediabrands, operatiivinen johtaja).

Taru Nikulainen (Brunnen Communications), Taru Tujunen (Ellun Kanat) ja Maria Blomberg (Mainostoimisto Smoy) jatkavat hallituksessa.

Hallituksen varajäsenet ovat Anna Holtari (Dynamo & Son), Minttu Murtomäki (Näkemystehdas MBE) ja Pauli Aalto-Setälä (Dentsu Aegis Network).

Lisätietoja

Anna Lehtisalo, 044 587 1663
Tarja Virmala, 0400 484 693