TEKIR OSTI SOSIAALISEN MEDIAN PALVELU UNDERHOODIN

Underhood mittaa organisaatioiden menestystä sosiaalisessa mediassa.

Suomalaisvoimin kehitetty Underhood-palvelu on läpinäkyvyydessään ainutlaatuinen: jokainen käyttäjä näkee minkä tahansa organisaation tai brändin parhaat sosiaalisen median sisällöt ja analyysin. Näin käyttäjät oppivat käytännön esimerkkien kautta, millainen viestintä toimii yleisöön.

Olemme seuranneet Underhoodin kehitystä pitkään, ja olemme nyt todella tyytyväisiä, että saamme sen osaksi Tekirin palveluvalikoimaa.

kommentoi Tekirin toimitusjohtaja Mikko Hämeenniemi

Vaikuttavuuden mittaaminen ja datan hyödyntäminen on viestinnässä kasvava trendi, ja tämän palvelun kautta pystymme tarjoamaan sitä asiakkaillemme aiempaa laajemmin. Tekirin toiminta on aina perustunut vahvaan asiakkaidemme toimintaympäristön tuntemukseen ja luotaamiseen, nyt vahvistamme sitä entisestään.

Hämeenniemi sanoo

Liiketoimintakaupalla ei ole vaikutusta Underhoodin nykyiseen toimintaan, sopimuksiin tai asiakkaisiin, vaan ne siirtyvät nykyisillä ehdoilla Tekirin omistukseen. Palvelun kehitystyö alkaa Tekirissä välittömästi, tiiviissä yhteistyössä entisten omistajien kanssa. Uusista kehitysvaiheista kerrotaan tulevaisuudessa.

Underhood on jo nyt toimiva ja käytetty palvelu, mutta meidän työmme on vasta alussa, sillä tarkoituksemme on kehittää sitä aktiivisesti osaksi Tekirin konsultointipalveluita.

Tekirin toimitusjohtaja Mikko Hämeenniemi kommentoi

Underhood saa hienon kodin Tekiristä. Kun huippuluokan dataan ja palveluun liitetään maan paras konsulttiosaaminen, asiakkaat eivät voi kuin hyristä onnesta. Me keskitymme nyt auttamaan Tekiriä Underhoodin haltuunotossa ja samalla kehitämme Underhoodin sivutuotteena syntynyttä Mimid.io-robottikirjoitusalustaa, josta on tullut uusi bisneskärkemme.

Underhoodin kehittäneen Hupparihörhö Oy:n perustaja Sami Kuusela kommentoi

Yritysten, organisaatioiden ja myös puolueiden käyttämää sometyökalu Underhoodia pääsee kokeilemaan ilmaiseksi osoitteessa https://underhood.co/

 

Lisätietoja

Tekir Oy
Mikko Hämeenniemi
toimitusjohtaja +358 44 292 1803, mikko@tekir.fi

Hupparihörhö Oy
Sami Kuusela
hallituksen puheenjohtaja +358 44 323 4323, sami@mimid.io