Finnish Web Awards – vielä ehdit äänestää

FWA haluaa nostaa esiin verkkosivujen merkityksen liiketoiminnan menestystekijänä. FWA:n tavoite on vahvistaa graafisen muotoilun, innovatiivisuuden ja viestinnän merkitystä suomalaisilla verkkosivuilla.

Äänestämällä vaikutat siihen, miltä huippubrändit netissä näyttävät ja minkälaisia sivustoja tulevaisuudessa suunnitellaan. Verkkosivut ovat julkisia ja kuuluvat meille kaikille, joten ole siis utelias ja vaikuta – aina kannattaa äänestää.

Äänesta viittä sivustoa, kirjoita email osoitteesi ja olet mukana Lapland Hotelsin 500 euron lahjakortin arvonnassa 30.9.2019.

Voit äänestää suosikkisivujasi kerran vuorokaudessa. Kunkin sivuston kohdalla on äänestyspainike joka häviää kun olet äänestänyt, ja painike ilmestyy näkyviin kun voit äänestää uudelleen.

 

Äänestä

Miten parhaat valitaan?

Kilpailun ensimmäinen vaihe on avoin netissä tapahtuva äänestys, joka on auki syyskuun loppuun asti. Nettiäänten perusteella valitaan kunkin kilpailusarjan finalistit, jotka ilmoitetaan 7.10.

Lopullisen päätöksen palkittavista sivustoista ja tekijöistä tekee tuomaristo, joka koostuu merkittävistä suomalaisista yrityselämän vaikuttajista. Tuomarointi tapahtuu lokakuussa ja palkintojen jako marraskuussa. Lisätietoa näistä äänestysajan umpeuduttua.

Tuomaristo

Arvovaltainen tuomaristo valitsee finalistien joukosta Suomen parhaat nettisivut ja mobiilipalvelutloka-marraskuun aikana. Voittajat julkistetaan tuomaroinnin jälkeen ja palkinnot jaetaan voittajille henkilökohtaisesti.

Jorma Ollila, toiminut mm. Nokian pääjohtajana ja Shellin hallituksen puheenjohtajana. Nykyisin hän toimii Outokummun hallituksen puheenjohtajana.

Tarja Virmala, toiminut mm. Teknologiateollisuus ry:n viestintäjohtajana, toimitusjohtajana Tietoalojen Liitto ry:ssä ja viestintätoimisto Cocommsissa. Nykyisin hän toimii MTL:n, eli Markkinoinnin, Teknologian ja luovuuden liiton toimitusjohtajana.

Ilkka Paananen, Supercell Oy:n perustaja ja toimitusjohtaja.

Heikki Ahdekivi on Keskon autotoimialan K-Auton uusista liiketoiminnoista, K-Lataus -sähköautojen latausverkostosta sekä digitaalisista palveluista ja markkinoinnista vastaava johtaja. Aiemmin hän on vastannut mm. Volkswagen-henkilöautoliiketoiminnasta, toiminut AGCOn Pohjoismaiden maajohtajana sekä Fordin Pohjoismaiden internet-kehitysjohtajana.

Jaakko Tapaninen, toiminut mm. Imagen päätoimittajana ja Tammen kustannusjohtajana. Nykyisin hän toimii perustamansa Great Point Oy-viestintäyrityksen vetäjänä.

Jorma Silvasti, Savonlinnan Oopperajuhlien taiteellinen johtaja.

Tuomariston puheenjohtaja Pekka Nuikki, toiminut mm. valokuvataiteilijana, galleristina, päätoimittajana sekä mainostoimisto Konseptin luovana johtajana. Hän on kansainvälisten, alansa johtavien toimijoiden, kuten Fine-MagazinesLtd:n, tastingbook.comin ja BWW-competitionin perustaja ja vetäjä. Hän on myös julkaissut yli 30 kansainvälistä kirjaa.

Järjestäjä

Finnish Web Awards palkitsee maamme parhaat verkkosivut ja niiden tekijät sekä haluaa korostaa verkkosivujen merkitystä liiketoiminnan menestystekijänä. Järjestäjien tavoite on vahvistaa graafisen muotoilun, innovatiivisuuden ja viestinnän merkitystä suomalaisilla verkkosivuilla. FWA-kilpailun synnyttäjinä on digitaalisuuden kehityksestä kiinnostuneita ihmisiä ja käytännön järjestelyt hoitaa Pine Partner Oy.