Eventiada IPRA Golden World Awards – Itä-Euroopan suurin viestintäkilpailu kutsuu suomalaiset mukaan

Eventiada IPRA Golden World Awards on alueellinen kumppani IPRA Golden World Awards -kilpailulle, joka on järjestetty ensimmäisen kerran vuonna 1990 IPRA:n (International Public Relations Association) toimesta.

IPRA kutsuu myös suomalaiset mukaan. Osallistumisaikaa on jäljellä vielä kaksi viikkoa. Kilpailuun voivat osallistua yritykset, julkishallinnolliset organisaatiot, järjestöt kuin alan oppilaitokset ja opiskelijat. Vuonna 2018 osallistujia oli 13 eri maasta, muuan muassa Armeniasta, Kroatista, Valko-Venäjältä, Virosta, Unkarista, Latviasta, Puolasta, Venäjältä ja Serbiasta.

Hakeminen on helppoa

  1. Lue osallistumisen ohjeet

  2. Valitse sopivat kategoriat, joihin haluatte osallistua

  3. Täytä osallistumiskaavake

  4. Tutustu kilpailuun tarkemmin kisasivuilla

Kisatyöt arvio sama kansainvälinen tuomaristo, joka tuomaroi myös IPRA Golden World Awards -kilpailun. Tuomaristossa Suomea edustaa Tarja Virmala.

 

 

 

 

 

 

 

Aikaa osallistua on 30.9.2019 saakka. Voittajat julkistetaan marraskuussa