Kultasulka 2019 – tuomaristo kokoontui valitsemaan voittajan

Kultasulan tuomaristo kokoontui tänään valitsemaan kilpailun voittajat. Voittajat palkitaan syyskuussa järjestettävässä tilaisuudessa.

Kultasulka-kilpailussa etsitään teoksia, jotka ovat kehittäneet mainos-, markkinointi-, ja viestintäalaa. Kilpailun tavoitteena on rohkaista ja kannustaa markkinoinnin, markkinointiviestinnän ja viestinnän ammattilaisia julkaisemaan teoksia, jotka kehittävät alan toimintaa ja lisäävät sen arvostusta liiketoiminnan johdon ja vaikuttajien keskuudessa.

Kirjoituskilpailu on järjestetty vuodesta 1978 ja se on kantanut Kultasulka-nimeä vuodesta 1986. Kilpailun järjestää viestintätoimisto Manifesto yhteistyössä MTL:n kanssa.

Tuomaristo 2019

Katja Boxberg on taloustoimittaja ja palkittu tietokirjailija, jonka edellinen teos Lumedemokratia herätti runsaasti keskustelua. Hän on työskennellyt yli 20 vuoden ajan toimittajana Kauppalehdessä, Helsingin Sanomissa ja nykyisessä työssään Talouselämässä. Boxbergin uraa on leimannut kansainvälisyys ja hän on työskennellyt kirjeenvaihtajana mm. Moskovassa ja Brysselissä. Koulutukseltaan hän on KTM.

Karri Gardemeister on tehnyt töitä yli viisitoista vuotta luovan markkinointiviestinnän suunnittelun ja suunnittelun johtamisen parissa. Nämä vuodet ovat jättäneet kevyen mielenvikaisuuden lisäksi hänen päähänsä seuraavat opit: Keskity ihmiseen, mene pelkoa päin ja vältä kyynistymistä viimeiseen asti. Tällä hetkellä hän viettää työpäivänsä strategisen mainos- ja viestintätoimisto Villivision luovana johtajana.

Mikko Koistinen on toiminut viestintätoimisto Manifeston partnerina ja yrittäjänä vuodesta 2000. Hän on työskennellyt viestinnän asiantuntija- ja johtotehtävissä yli 20 vuoden ajan ja tehnyt läheistä yhteistyötä lukuisten merkittävien yritysten sekä julkisen sektorin organisaatioiden kanssa.

 

Kati Niemelällä, Omena-hotellien toimitusjohtajalla, on markkinointiviestinnästä 20 vuoden kokemus. Kati on toiminut tuloksellisena brändinrakentajana sekä isoissa että pienissä bränditaloissa.

 

 

Hanna Rajalahti, VTT, on viestinnän yliopettaja Haaga-Helia ammattikorkeakoulussa. Rajalahdella on 30 vuoden kokemus journalismista, kirjoittamisesta ja viestinnästä. Haaga-Heliassa hän opettaa ja ohjaa Master-ohjelmissa viestinnän opiskelijoita sekä osallistuu tutkimus- ja kehittämishankkeisiin. Tuorein oma kirjallinen tuotos on Vuorovaikutus johtajan työssä yhdessä professori Pekka Isotaluksen kanssa (Alma Talent 2017.

Tarja Virmala, tuomariston puheenjohtaja, on markkinoinnin ja viestinnän kokenut osaaja. Yli 20 vuoden kokemus viestinnästä erityyppisissä organisaatoissa. Johtaa markkinoinnin ja viestinnän puolesta puhuvaa Markkinoinnin, teknologian ja luovuuden liitto MTL ry:tä, joka järjestää myös Kultasulka-kilpailun.