ICCO kutsuu Sari-Liia Tonttilan pääpuhujaksi Istanbuliin

ICCO järjestää 11.9.2019 Istanbulissa Bilgin Yliopistossa seminaarin, jonka teemana on ”PR Ethics in an Era of Misinformation”. Pääpuhujana lavalle nousee Sari-Liia Tonttila viestintätoimisto Ahjon perustaja ja vanhempi neuvonantaja. Puheenvuoro tulee käsittelemään eettisyyttä ja merkityksen johtamista.

Seminaarilla halutaan lisätä tietoisuutta niistä moninaisista haasteista, joita PR kohtaa muuttuvassa mediakentässä sekä herättää keskustelua, miten PR ammattilaiset voivat käyttää hyväksi erilaisia strategioita ongelmia ratkoakseen.

Sari-Liia Tonttila on aktiivinen toimija MTL viestintätoimistojen hallituksessa. Hän on entinen uutis- ja ajankohtaistoimituksen toimittaja YLEltä, jonka tulenpalavarakkaus hyvään journalismiin ja sisältöihin ei sammu koskaan. Hän on myös tuomaroinut muun muassa Finnish Comms Awards ja SABRE Awards -kilpailuja.

Ajatusjohtajuuden rakentaminen lähtee arvoista ja yrityskulttuurista.

Sari-Liia Tonttila

Tämä tekee hänestä erityisen loistavan valinnan pääpuhujaksi, sillä tiedostavan yritystoiminnan ja merkityksen viestiminen ajatusjohtajuutta rakentamalla on Tonttilan 23 vuoden viestintätoimistouran kohokohta.