Dagmarin toimitusjohtajaksi Krista Elopuro: ”Pitää olla rohkea ja utelias”

Krista Elopuro aloittaa 1.9.2019 markkinointitoimisto Dagmarin toimitusjohtajana. Hän hyppää Dagmaria 18 vuoden ajan luotsanneen Tuula Kallion saappaisiin.

KTM Krista Elopuro, 51, on työskennellyt Dagmarissa vuodesta 2006 saakka. Aiemmin hän on työskennellyt muun muassa Telialla, Aarikassa sekä Valiolla. Hän siirtyy toimitusjohtajaksi Dagmarin operatiivisen johtajan paikalta.

Meillä on hyvä ja tiivis johtoryhmä. Olemme yhdessä miettineet, mihin suuntaan haluamme tätä yritystä viedä. Ihmiset ovat tuttuja, samoin toimintamallit ja kulttuuri. Siirtymä toimitusjohtajaksi tuntuu hyvin luonnolliselta.

kertoo Elopuro

Peräti 18 vuotta Dagmarin toimitusjohtajana toiminut Tuula Kallio, 63, on luonut yritykseen kulttuurin, jossa korostuvat yhdessä tekeminen ja mahdollisuus kehittää itseään talon sisällä.

Tuula on luotsannut Dagmaria erittäin ansiokkaasti. Meille leimallinen piirre toimistona on, että kaiken voi aina tehdä vähän paremmin ja onnistuminen on yhteistä. Ei ole merkitystä, kenen nimi on esimerkiksi presentaation perässä. Näin se on myös jatkossa.

Elopuro sanoo

Kallio kertoo jatkossa tekevänsä jonkin verran hallitustyötä ja olevansa tarvittaessa myös dagmarilaisten tukena neuvonantajan roolissa. Kalenterista löytyy jatkossa myös enemmän tilaa matkustamiselle, kirjoittamiselle ja puutarhanhoidolle kesämökillä.

Tämä on ollut hieno matka, mutta nyt on oikea aika astua sivuun. Markkinointiala elää jatkuvaa murroksen aikaa. Olemme nähneet vasta ensivälähdykset esimerkiksi tekoälyn ja ääniohjauksen mukanaan tuomista mahdollisuuksista. Krista saa ottaa vetovastuun hyvin mielenkiintoiseen aikaan.

Kallio toteaa

Lue koko alkuperäinen juttu marmaista