Finnish Web Awards-kilpailun 2019 yleisöäänestys alkanut

Finnish Web Awards poikkeaa muista markkinointialan kilpailuista siinä, että netin käyttäjät äänestävät 10 mielestään parasta sivustoa finaaliin. Finalistien tuomaroinnin suorittavat Jorma Ollila, Ilkka Paananen, Tarja Virmala, Heikki Ahdekivi, Jaakko Tapaninen, Jorma Silvasti ja Pekka Nuikki (pj).

FWA:n tavoite on vahvistaa graafisen muotoilun, innovatiivisuuden ja viestinnän merkitystä suomalaisilla verkkosivuilla. Kilpailu esittelee ja palkitsee parhaat kotimaiset alan ammattilaiset. Kilpailuun osallistuvat sivustot tai mobiilipalvelut voivat olla verkkopalveluita, yritys- ja brändisivustoja, verkkomedioita, verkkokauppoja ja asiointipalveluita.

Kilpailun päätuomarin Pekka Nuikin mielestä on tärkeää, että sivustojen käyttäjät voivat vaikuttaa tulokseen:

”Hyvä nettisivusto palvelee käyttäjän ja sivuston omistajan tavoitteita. Sivuston tärkein tehtävä on tukea liiketoimintaa, brändiä tai sanomaa. Brändin tulee näyttää itseltään ja kävijän tykätä näkemästään. Sivusto on yrityksen tai organisaation tärkein kanava sen antamalle ensivaikutelmalle.”

Kilpailuun osallistuvien sivustojen ja mobiilipalveluiden taso on korkea, ja kirjo monipuolinen. Äänestys tapahtuu sivustolla www.fwa.fi