Tutustu uusiin heimolaisiimme

Toivotamme tervetulleeksi uudet jäsentoimistomme. Mahtavaa saada teidät mukaan!

Markkinoinnin, teknologian ja luovuuden liitto MTL kehittää alaa ja tukee jäsenyrityksiä monipuolisilla palveluilla. Jäseniämme ovat markkinointi-, media-, viestintä-, digi- sekä tapahtumatoimistoja. Jäsentoimistojen työntekijät saavat automaattisesti käyttöönsä kaikki MTL:n yhteistyökumppanien tarjoamat jäsenedut sekä mahdollisuuden osallistua kaikkiin MTL:n koulutuksiin ja tapahtumiin joko ilmaiseksi tai jäsenhintaan. Toimimme verkostomaisesti ja tarjoamme toimintaa jäsentoimistoille sekä muille alan ammattilaisille.

Tervetuloa uudet jäsenemme

Bonfire Agency
Bonfire Agency on Suomen ensimmäinen B2B-vaikuttajamarkkinointiin ja kaupallisiin yhteistöihin keskittynyt toimisto. Lisäksi Bonfire.fi-bisnesmedia omaa jo 140 bisnesvaikuttajaa sekä kasvavan määrän lukijoita.

hasan comms
Olemme viestinnän mahdollisuuksiin intohimoisesti suhtautuva 11 hengen tiimi. Haluamme tuoda viestinnällä selkeyttä muuttuvaan maailmaan. Toimintaamme ohjaavat yhteiset arvot ovat: rehellisyys, uteliaisuus ja tahto kehittyä. Olemme ketterä joukko eri alojen asiantuntijoita ja osa kansainvälistä hasan & partners Group -perhettä.

Frankly Partners
Frankly Partners on kumppanisi kasvussa ja muutoksessa. Asiakasnäkemys on yritysten kasvun keskeisin ajuri. Asiakasnäkemyksellä johdetussa yrityksessä asiakkaat ovat liiketoiminnan ja brändien kehittämisen keskiössä.

Faromedia
Faromedia on monipuolinen markkinointiviestinnän matkakumppani – verkostomme kautta asiakkaidemme käytössä on kaikki markkinointi-, viestintä- ja digipalvelut.