INNOVATION IN POLITICS AWARDS

Tervetuloa Innovation in Politics Awards -kilpailun infotilaisuuteen 13.5. klo 13.30-14.30 Eurooppasaliin!

Innovation in Politics Awards
Malminkatu 16
00100 Helsinki.

Pyydämme ennakkoilmoittautumista:
nea.lehto@mailand.fi.

 

Ohjelma

 • Kilpailun esittely
 • Järjestäjien esittely
 • Kilpailun kulku
 • Suomalaisten osallistuminen

Kansainvälisessä Innovation in Politics Awards -kilpailussa palkitaan parhaita eurooppalaisia yhteiskunnallisia projekteja ja hankkeita. Kilpailuun voi osallistua kaikista Euroopan neuvoston jäsenmaista. Kilpailun tavoitteena on kehittää eurooppalaista demokratiaa ja edistää eurooppalaisia arvoja, koska niitä monelta suunnalta kyseenalaistetaan. Vuonna 2019 Suomesta osallistuu ensimmäistä kertaa projekteja kilpailuun.

 

Palkinnot jaetaan kahdeksassa kategoriassa

 • Yhteiskunta (Civilisation)
 • Yhteisöllisyys (Community)
 • Demokratia (Democracy)
 • Ekologisuus (Ecology)
 • Ihmisoikeudet (Human Rights)
 • Työllisyys (Jobs)
 • Hyvinvointi (Prosperity)
 • Elämän laatu (Quality of Life)

Kilpailuun osallistuvissa projeteissa on oltava merkittävä osa julkista rahoitusta ja sen johdossa on oltava julkisen vallan edustajia tai poliitikkoja. Vuonna 2018 kilpailuun osallistui yli 600 projektia, joista 80 selviytyi finaaliin ja 8 (kunkin kategorian parhaat) palkittiin palkintogaalassa Wienissä 17.11.

Kilpailuun osallistuminen tapahtuu ilmoittamalla projekti tai hanke verkkosivuilla.

Kilpailun tuomaristoon kuuluu kunakin vuonna noin 1000 äänioikeusikäistä eri alojen edustajaa koko maanosan kattavasti. Suomalaiset voivat myös hakea tuomariston jäseneksi nettisivujen kautta.

Vuoden 2018 voittajat löydät täältä.

Kilpailusta vastaa puolueista riippumaton Innovation in Politics -verkosto, jolla on edustajat 14 Euroopan maassa: https://innovationinpolitics.eu/fi/home Suomessa edustajana toimii viestintätoimisto Mailand Communications Oy. Verkoston rahoittajia ovat yksityiset säätiöt (Kahane Foundation, B&C Privatstiftung) sekä mm. Wienin kaupunki ja IV (Federation of Austrian Industries).

Tervetuloa infotilaisuuteen 13.5. klo 13.30-14.30. Pyydämme ennakkoilmoittautumista: nea.lehto@mailand.fi