Onnittelemme uusia kunniajäseniä

Haluamme kiittää ja palkita paremman viestinnän ja markkinoinnin puolesta työskennelleitä MTL- aktiiveja.

Liittokokous haluaa antaa erityiskiitokset näille upeille naisille, joilta löytyy niin tekemisen meininkiä kuin erityistä ihmisluonnon ymmärrystä. Molemmat ovat luoneet pitkän uran ja ansioituneet erityisesti viestintäalan näkemyksellisinä johtajina.

Christina Forsgård on toiminut MTL viestintätoimistojen puheenjohtajana viisi (5) vuotta ja on osaltaan ollut luomassa positiivista ilmapiiriä kentälle. Kiitämme erityisesti ”hyvän puhumisen salaliitosta”, jossa ajatuksena on puhua hyvää kaikista alan toimijoista ja näin nostaa alan arvostusta myös sisäisesti.

Sari-Liia Tonttila on toiminut MTL viestintätoimistojen puheenjohtajana kolme (3) vuotta. Hän on taitavasti osannut aktivoida eettistä keskustelua. Hän on vaikuttanut aktiivisesti MTl-edustajana Eettisessä neuvottelukunnassa ja hänen ansiokseen voimme laskea myös lobbauksen ja eettisten ohjeiden päivittämisen.

Molemmat puuhanaiset olivat tärkeässä osassa, että saimme Suomeen erittäin hyvin onnistuneen ICCO Summitin 2017.

”Kiitos on sana pieni ja vähäinen,

kuitenkin tahdomme lausua sen!”

Christina Forsgård

Christina syttyy erityisesti viestintä- ja markkinointiteknologioista. Hän on toinen Netprofile Finlandin perustajista ja on työskennellyt markkinointiviestinnän parissa yli 2-vuosikymmentä. Ässänä hihassa hänellä on kuuntelemisen taito sekä halu oppia uutta.

Sari-Liia Tonttila

Sari-Liia on entinen uutis- ja ajankohtaistoimituksen toimittaja YLEltä, jonka tulenpalavarakkaus hyvään journalismiin ja sisältöihin ei sammu koskaan. Hän on Ahjo Communicationsin partner.& vanhempi neuvonantaja. Tiedostavan yritystoiminnan ja merkityksen viestiminen ajatusjohtajuutta rakentamalla on Tonttilan 23 vuoden viestintätoimistotyöuran kohokohta. Se on juuri nyt.