Tervetuloa uudet jäsenemme!

Toivotamme tervetulleeksi uudet jäsentoimistomme. Mahtavaa saada teidät mukaan!

Markkinoinnin, teknologian ja luovuuden liitto MTL kehittää alaa ja tukee jäsenyrityksiä monipuolisilla palveluilla. Jäseniämme ovat markkinointi-, media-, viestintä-, digi- sekä tapahtumatoimistoja. Jäsentoimistojen työntekijät saavat automaattisesti käyttöönsä kaikki MTL:n yhteistyökumppanien tarjoamat jäsenedut sekä mahdollisuuden osallistua kaikkiin MTL:n koulutuksiin ja tapahtumiin joko ilmaiseksi tai jäsenhintaan. Toimimme verkostomaisesti ja tarjoamme toimintaa jäsentoimistoille sekä muille alan ammattilaisille.

Tervetuloa

Grapevine  
Grapevine on Helsinkiläinen digimarkkinointitoimisto, joka sydän sykkii somelle. Palvelemme asiakkaitamme aina koulutuksista ja konsultoinneista somesisältöihin ja yhteisömanagerointiin saakka.

Mint Company 
Mint Company on raikas ja luovuutta pursuava Oululainen markkinointiviestintätoimisto. Luomme kokemuksella, näkemyksellä ja intohimolla tarinoita, joilla on vaikutusta.

Elli Flen
Elli vaikuttaa viestintäkentällä Uusikaarlepyystä käsin. Yritys tarjoaa esiintymiskoulutuksia, viestinnän suunnittelua, valmennuksia, viestinnän koulutusta sekä apua kriisiviestintään.