MTL -heimo sai uusia jäseniä!

Toivotamme tervetulleeksi uudet jäsentoimistomme. Mahtavaa saada teidät mukaan!

Markkinoinnin, teknologian ja luovuuden liitto MTL kehittää alaa ja tukee jäsenyrityksiä monipuolisilla palveluilla. Jäseniämme ovat markkinointi-, media-, viestintä-, digi- sekä tapahtumatoimistoja. Jäsentoimistojen työntekijät saavat automaattisesti käyttöönsä kaikki MTL:n yhteistyökumppanien tarjoamat jäsenedut sekä mahdollisuuden osallistua kaikkiin MTL:n koulutuksiin ja tapahtumiin joko ilmaiseksi tai jäsenhintaan. Toimimme verkostomaisesti ja tarjoamme toimintaa jäsentoimistoille sekä muille alan ammattilaisille.

Tervetuloa uudet jäsentoimistomme

Differo

Tamperelainen sisältöstrategioihin erikoistunut toimisto. Differolaiset autavat yrityksesi kasvuun kohdentamalla tuottamanne asiakashyödyt koukuttavasti pääkohderyhmillenne. Suomen ainoa sisältöstrategioihin erikoistunut toimisto.

Clair Helsinki

Clair Helsingin Hanna P. Korhonen toimii neuvonantajana sekä käyttöönottojen toteuttajana digitaalisessa transformaatiossa. Erityisalaani ovat intranetit, digitaaliset työympäristöt, kollaboraatioratkaisut ja työyhteisöviestintä sekä muutosjohtaminen ja muutosviestintä.