MTL -heimo sai uusia jäseniä!

Markkinoinnin, teknologian ja luovuuden liitto MTL kehittää alaa ja tukee jäsenyrityksiä monipuolisilla palveluilla. Jäseniämme ovat markkinointi-, media-, viestintä-, digi- sekä tapahtumatoimistoja. Jäsentoimistojen työntekijät saavat automaattisesti käyttöönsä kaikki MTL:n yhteistyökumppanien tarjoamat jäsenedut sekä mahdollisuuden osallistua kaikkiin MTL:n koulutuksiin ja tapahtumiin joko ilmaiseksi tai jäsenhintaan. Toimimme verkostomaisesti ja tarjoamme toimintaa jäsentoimistoille sekä muille alan ammattilaisille.

Toivotamme tervetulleeksi uudet jäsentoimistomme. Mahtavaa saada teidät mukaan!

Differo
Tamperelainen sisältöstrategioihin erikoistunut toimisto. Differolaiset autavat yrityksesi kasvuun kohdentamalla tuottamanne asiakashyödyt koukuttavasti pääkohderyhmillenne. Suomen ainoa sisältöstrategioihin erikoistunut toimisto.

Clair Helsinki
Clair Helsingin Hanna P. Korhonen toimii neuvonantajana sekä käyttöönottojen toteuttajana digitaalisessa transformaatiossa. Erityisalaani ovat intranetit, digitaaliset työympäristöt, kollaboraatioratkaisut ja työyhteisöviestintä sekä muutosjohtaminen ja muutosviestintä.