The European Advertising Certificate (IPA Global Foundation Certificate) is an online foundation course which aims to enhance the knowledge of young professionals in the commercial communications industry. Successful participants will be rewarded with a Certificate.

Written for the industry, by the industry, using live webinars, online forums, expert videos and podcasts, this is the definitive programme for newcomers who are ambitious to move to the next level. It’s a super-concentrated opportunity to gain an overview of the whole industry with just 30 hours of flexible online learning.

Dagmarin Inalle ja Viiville EACA:n Hall of Fame -kutsu

MTL-jäsentoimiston Dagmarin asiakaspäälliköt Ina Viljanen ja Viivi Pennanen suorittivat kevään aikana European Advertising Certificate -koulutuksen huippupistein. Kolmiportaisen arvosteluasteikon ylimmälle tasolle ei ole tähän mennessä yltänyt yksikään toinen markkinoinnin ammattilainen Suomesta. Euroopan parhaimmistoon luokiteltu saavutus noteerattiin myös Brysselissä. Linkki artikkeliin tästä.