Tapahtumantekijöiden Tiedolle tuottama Praguematism Evento Awards –kilpailussa kultaa

Praguematism putsasi tällä voitollaan koko pöydän; se on nyt palkittu kaikissa kolmessa Euroopan merkittävimmässä tapahtuma-alan kilpailussa.

Viime lokakuussa Praguematism voitti Meeting Design –sarjan Euroopan suurimmassa kilpailussa EuBeassa. Tammikuussa se nappasi hopeaa Best Corporate Event –kategoriassa globaalissa Eventex Awards –kilpailussa sekä neljännen sijan Best Event –sarjassa, jossa kilpaili yli 200 tapahtumaa. Eilinen voitto kruunasi värisuoran.

Mikä tekee tästä tapahtumasta niin voittoisan?

Rakensimme Tiedolle täysin uudenlaisen tapahtumakonseptin, joka rikkoi perinteisen tapahtuman muodot ja menetelmät. BOXWAY™ -konsepti mullisti tietolaisten osallistujakokemuksen. Kaksipäiväisen tapahtuman aikana otettiin valtava loikka sisäisessä transformaatioprosessissa ja konkreettisesti murskattiin sisäiset siilot. Uuden konseptin ja valkoisten pahvilaatikoiden avulla muutos vietiin perille – pelottomasti, tehokkaasti ja hauskasti.

Kolme kansainvälistä tuomaristoa on nyt linjannut, että BOXWAY™ -konseptilla voidaan murskata siiloja ja muuttaa maailmaa. Tästä eteenpäin kaikki on kiinni vain rohkeudesta astua laatikon ulkopuolelle.

toteaa yhteyspäällikkö Kati Sorjanen

Tapahtumantekijät Oy on suomalainen tapahtumamarkkinointitoimisto, joka on keskittynyt yritys- ja yhteisötapahtumien suunnitteluun, tuotantoon ja ohjaukseen. Toimisto on perustettu vuonna 1992, toimipaikat sijaitsevat Helsingissä ja Turussa. Tapahtumantekijät Oy viettää tänä vuonna 25-vuotisjuhlaansa.

Linkkejä

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt

Tapahtumantekijät Oy
Kati Sorjanen, yhteyspäällikkö
kati.sorjanen@tapahtumantekijat.fi
040 509 5319