Kaiku Helsingin Elina Piskosesta Vuoden vaikuttavin

Kaiku Helsingin Elina Piskonen pitchasi itselleen kumppanuuspaketin Markkinoinnin viikolta voittamalla pitcauskilpailun. Elinan aihe oli palvelumuotoilu ja hän voitti Vuoden vaikuttavin -tittelin.

Kilpailussa etsittiin uutta ideaa, näkemystä, ajatusta trendistä tai muutoksesta, joka vaikuttaa markkinointiin ja/tai viestintään tai joku muuta asiaa, joka ehdottomasti pitäisi saada markkinoinnin ja viestinnän ammattilaisten tietoon.

Palkinnon lahjoitti Messukeskus ja sen luovutti toimitusjohtaja Anni Vepsäläinen.

Kilpailun finalistit valitsi raati, johon kuuluivat Mikko Koskinen (brändijohtaja, Kyrö Distillery, Markkinointihenkisin insinööri 2017) Jukka Kurttila (luova johtaja, Finlayson), Teemu Moisala(toimitusjohtaja, Futurice), Maria Mroue (markkinointi- ja viestintäjohtaja, Messukeskus), Juhana Torkki (kirjailija, puhetaidon kouluttaja) ja Tarja Virmala (toimitusjohtaja, MTL). Tuomariston puheenjohtaja oli Maria Mroue.