Etsimme energistä yhteisömanageria

Rakastatko siltojen rakentamista? Saatko energiasi ihmisten kanssa asioiden junailuista? Oletko hyvä pitämään kymmeniä lankoja yhtä aikaa käsissäsi ja solmimaan ne tavoitellusti toisiinsa? Innostutko tapahtumien organisoinnista? Haaveiletko työurasta markkinoinnin ja viestinnän vaihtelevalla alalla?

Jos tunnistit noista kysymyksistä itsesi, jatka lukemista eteenpäin.

Etsin itselleni työpariksi yhteisömanageria, jonka tehtävä on ideoida ja järjestää erilaisia – nimenomaan erilaisia – tapahtumia jäsenillemme ja heidän asiakkailleen. Vastaat tapahtumista alusta loppuun: ideoinnista, markkinoinnista, viestinnästä, toteutuksesta ja jälkihoidosta. Toki jeesaan ja sparraan sinua ja olen palloseinänäsi. Ja tietysti koko MTL-yhteisö eli maan parhaat markkinointi- ja viestintätoimistot ovat käytettävissäsi. Pääset siis tapaamaan alan huippuja päivittäin ja oppimaan heiltä!

Olet kiinnostunut markkinoinnista ja viestinnästä ja sen vuoksi seuraat, mitä alalla tapahtuu. Olet nopea tutustumaan uusiin ihmisiin ja nautit vuorovaikutuksesta. Hallitset kokonaisuuksia, mutta pidät ohjaksissasi myös yksityiskohdat. Asenteesi on positiivinen ja avoin. Sinulla on halu kehittyä ja unelma-ammattisi on markkinoinnin ja viestinnän parissa. Sinulla on jo jonkin verran näyttöä yhteisömanageroinnista ja tapahtumien järjestämisestä.

Tarjoamme mahdollisuuden oppia nopeasti uusia asioita, näköalan markkinoinnin ja viestinnän trendeihin ja tulevaisuuteen sekä ennennäkemättömän mahdollisuuden rakentaa alalle laaja verkosto. Sillä voi olla tulevassa elämässäsi uskomaton arvo.

Lähetä itsestäsi sähköpostiini minuutin mittainen video, jossa kerrot, miksi juuri sinä olisit paras vaihtoehto MTL-yhteisön manageriksi. Liitä mukaan CV ja hakemus. Toimi 13.8. mennessä, sillä lomalta palattuani aloitan nopeasti haastattelut. Työ alkaa heti, kun sopiva vahvistus tiimiimme löytyy.

Tehtävä on määräaikainen (6 kk), mutta jos toimintamme saa siivet ja yhteistyömme sujuu, pestiä varmasti jatketaan.

Jäikö jokin arveluttamaan? Laita sähköpostia tarja.virmala@mtl.fi