Alpo Räinän johdolla jatketaan viestintätoimistojen yhteistoimintaa

Alpo Räinä (Mailand Communications) ryhtyy heiluttamaan viestintätoimistojemme puheenjohtajan nuijaa, sillä kokous valitsi hänet uudeksi jaoksen vetäjäksi.

Kavereikseen hallitukseen hän saa Sari-Liia Tonttilan (Ahjo Commication), Christina Forsgårdin (Netprofile), Tiinu Wuolion (Medita Communication), Noora Wuolanteen (Vapa Media), Tiina Hosiokosken (SEK), Tero Kekin (Viestintätoimisto Drum) ja Pete Saarnivaaran (Kaiku Helsinki).

Viestintätoimistot aikovat jatkossakin kokoontua ahkerasti ja tehdä hyviä juttuja yhdessä. Muun muassa viedä loistavasti lentoon lähteneen Finnish Comms Awardsin maaliin. Muita aiheita tulevassa toiminnassa ovat viestintätoimistojen rooli yhteiskunnassa, vastuullisuus, kansainvälisyys. Ja tietenkin yhteisöllisyys.

Viestintätoimistot aikoivat jatkaa myös vertaistukitoimintaa, sillä mikään ei poista paremmin stressiä kuin kollegan ja kilpailijan olkapää. Ja ehdottomasti edelleen nauretaan yhdessä.

Onnea Alpolle, joka kiitospuheessaan lupasi jatkaa toimintaa Forsgårdin-Tonttilan linjoilla!