Alpo Räinän johdolla jatketaan viestintätoimistojen yhteistoimintaa

Alpo Räinä ryhtyy heiluttamaan viestintätoimistojemme puheenjohtajan nuijaa, sillä kokous valitsi hänet uudeksi jaoksen vetäjäksi. Kavereikseen hallitukseen hän saa Sari-Liia TonttilanChristina ForsgårdinTiinu WuolionNoora Wuolanteen, Tiina Hosiokosken, Tero Kekin ja Pete Saarnivaaran.

Viestintätoimistot aikovat jatkossakin kokoontua ahkerasti ja tehdä hyviä juttuja yhdessä. Muun muassa viedä loistavasti lentoon lähteneen Finnish Comms Awardsin maaliin. Muita aiheita tulevassa toiminnassa ovat viestintätoimistojen rooli yhteiskunnassa, vastuullisuus, kansainvälisyys. Ja tietenkin yhteisöllisyys.

Viestintätoimistot aikoivat jatkaa myös vertaistukitoimintaa, sillä mikään ei poista paremmin stressiä kuin kollegan ja kilpailijan olkapää. Ja ehdottomasti edelleen nauretaan yhdessä.

Onnea Alpolle, joka kiitospuheessaan lupasi jatkaa toimintaa Forsgårdin-Tonttilan linjoilla!