Tapahtumantekijät murskasi Tieto Oyj:n sisäiset siilot valkoisilla pahvilaatikoilla – konsepti palkittiin Euroopan parhaana

Tapahtumantekijät Oy:n muotoilema Boxway-konsepti voitti Euroopan suurimman tapahtuma-alan kilpailun EuBean Meeting Design -sarjan perjantai-iltana Pietarissa. Tapahtumantekijät Oy on ensimmäinen suomalainen yritys, joka on palkittu EuBeassa.

Boxway-konsepti kehitettiin Tieto Oyj:n sisäiseen kick off -tapahtumaan, joka toteutettiin Prahassa maaliskuussa 2016. Boxway rikkoo perinteisen tapahtuman muodon ja menetelmät. Konseptin ytimessä ovat valkoiset pahvilaatikot, jotka toimivat nopeasti liikuteltavina istuimina, rakennuspalikoina, lavasteina, pelivälineinä sekä piirustuspintoina. Tulosten kannalta oleellista on kuitenkin se, miten laatikoita käytetään.

Boxway mullisti tietolaisten osallistujakokemuksen. Kaksipäiväisen tapahtuman aikana otettiin valtava loikka sisäisessä transformaatioprosessissa ja konkreettisesti murskattiin sisäiset siilot. Laatikoita hyödynnettiin esimerkiksi pelillistämisessä, yhteiskehittämisessä ja valmennuksessa. Tapahtumalle asetetut kovat tavoitteet täyttyivät.

Boxway on konsepti, joka vaatii sekä tuottajalta että asiakkaalta rohkeutta ja heittäytymistä, ja juuri siksi se on niin tuloksellinen

toteaa tuottaja Arttu Kallio

EuBea on Euroopan suurin ja merkittävin tapahtuma-alan kilpailu. Tänä vuonna kilpailuun osallistui 112 tapahtumatoimistoa 22:sta maasta, yhteensä 276 kilpailuhakemuksella. EuBeassa palkitaan luovimmat ja innovatiivisimmat tapahtumat.

Tapahtumantekijät Oy:n yhteyspäällikkö Kati Sorjanen ja tuottaja Arttu Kallio esittelivät finaaliin päässeen Boxway-konseptinsa kilpailun tuomaristolle tiukassa ”pitching-sessiossa” Pietarissa 13.10. EuBean voittajat julkistettiin palkintogaalassa 14.10.

Tapahtumantekijät Oy on suomalainen tapahtumamarkkinointitoimisto, joka on keskittynyt yritys- ja yhteisötapahtumien suunnitteluun, tuotantoon ja ohjaukseen. Toimisto on perustettu vuonna 1992, toimipaikat sijaitsevat Helsingissä ja Turussa.

Tutustu kilpailuvideoon tästä.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:

Tapahtumantekijät Oy
Kati Sorjanen, yhteyspäällikkö
kati.sorjanen@tapahtumantekijat.fi
040 509 5319