Viestinnän huippuseminaariin osallistujia 30 eri maasta

Helsingissä järjestettävä ICCO Global Summit kokoaa 5.-6.10.2017 nimekkään joukon maailman viestintäalan huippuvaikuttajia ensimmäistä kertaa Suomeen. Seminaariin on jo nyt rekisteröitynyt yli 200 viestintävaikuttajaa kolmestakymmenestä maasta.

Tapahtumaan saapuu suurimpien viestintätoimistoketjujen ylintä johtoa ja kovia puhujanimiä, kuten Ketchumin toimitusjohtaja Rob Flaherty ja Hill+Knowlton Strategiesin Director of Social Media  Candace Kuss. Tapahtuman puheenjohtajana toimii yhdysvaltalainen viestintäguru Elise Mitchell Dentsu Aegis Networkista.

Seminaarin teemana on Innovate, Engage, Evolve – Leading in a transformational world. Tapahtuman kärkiaiheisiin kuuluvat tänä vuonna mm. vaikuttajamarkkinointi, tekoäly, valeuutisointi ja viestintäinnovaatiot.

Merkittävät suomalaiset viestintäteknologiayritykset kuten ReadPeak, Transfluent, M-Brain ja Smarp ovat kehittäneet tapahtumaa varten omia työkalujaan. Seminaarissa käsitellään muun muassa ajankohtaista valeuutisoinnin trendiä ja päästään kiinni uutisoinnin aiheisiin M-Brainin työkalun avulla.

Helsinki on hetken aikaa viestinnän kansainvälisen tason vaikuttajien keskittymä. Me suomalaiset pääsemme imemään itseemme osaamista, jota on tarjolla normaalisti vain viestintäalan keskuksina pidetyissä kaupungeissa, kuten Lontoossa ja New Yorkissa.  Yhdysvalloista paikalle saapuu iso delegaatio, koska Helsingin ICCO Global Summitia emännöi Elise Mitchell.

tapahtumaa järjestävä MTL-VIESTINTÄTOIMISTOJEN HALLITUKSEN puheenjohtaja, Ahjo Communicationsin partneri ja vanhempi neuvonantaja Sari-Liia Tonttila sanoo.

Nyt jos koskaan on aika syventyä niihin aiheisiin, joita tämänvuotinen seminaari nostaa esiin. Alan toimistojen johtajina tehtävämme on panostaa osaamiseemme ja keksiä asiantuntijuutemme uudestaan, jotta pystymme auttamaan asiakkaitamme heidän liiketoimintansa edistämisessä.

sanoo Dentsu Aegis Networkiin kuuluvan Mitchell Communications Groupin toimitusjohtaja Elise Mitchell.

ICCO on nopeasti kasvava globaali organisaatio ja sillä on suuri merkitys koko toimialalle. Helsinki tarjoaa upeat puitteet tämänvuotiselle ICCO Global Summitille. Olen erittäin ylpeä kollegoistani MTL-Viestintätoimistoissa: he ovat luoneet edellytyksiä viestintätoimistojen työn arvostukselle ja taloudellisesti kestävälle liiketoiminnalle niin Suomessa kuin kansainvälisesti”, sanoo ICCO-järjestön Global President Maxim Behar.

ICCO Global Summit -konferenssista

ICCO Global Summit järjestetään vuosittain eri maissa.  Aikaisemmin ICCOa ovat isännöineet Oxford, Milano, New Delhi, Pariisi ja Lissabon. Seminaari on hyvin tavoiteltu tapahtuma ja sen haluavat monet suuret tai kehittyvät maat omalle kamaralleen.  Jokavuotiselle hakukierrokselle ei osallistujista ole ollut puutetta, koska tapahtuma järjestävälle liitolle ja maalle kansainvälistä näkyvyyttä.

Suomessa tapahtuman järjestelyistä vastaa Ahjo Communications Oy:n Sari-Liia Tonttila, joka toimii MTL-Viestintätoimistojen hallituksen puheenjohtajana.

ICCOsta

ICCO (International Communications Consultancy Organisation) on kansainvälinen viestintätoimistojen kattojärjestö, joka toimii viestintätoimistojen äänenä ympäri maailman. ICCO:n verkostoon kuuluu yrityksiä 48 maasta Euroopassa, Afrikassa, Lähi-idässä, Pohjois- ja Etelä-Amerikassa sekä Australiassa. Yhteensä nämä yritykset ja yhtymät edustavat yli 2500 viestintätoimistoa.

Lisätietoja

  • http://iccosummit.org/
  • Sari-Liia Tonttila,  ICCO Global Summit, projektipäällikkö, hallituksen puheenjohtaja, MTL-Viestintätoimistot; partneri ja vanhempi neuvonantaja, viestintätoimisto Ahjo Communications, puh. 0500 659 300, sari-liia.tonttila@ahjocomms.fi