Rohkeus ja tuloksellisuus jyräävät – Tapahtumantekijät Oy sai neljä työtä Evento Awards -kilpailun finaaliin

Evento Awards on tapahtuma-alan kilpailu, jossa mittelevät Suomen parhaat tapahtumamarkkinointikampanjat. Tänään julkistettiin kilpailun finalistit. Kansainvälinen tuomaristo nosti neljä Tapahtumantekijät Oy:n työtä finaaliin.

Finalistitapahtumia yhdistää rohkeus, visionäärisyys ja timantinkovat tulokset.

Finalistitapahtumat osoittavat vakuuttavasti, että tapahtumamarkkinoinnilla saadaan aikaan merkittäviä muutoksia. Tapahtumilla voidaan muuttaa keskustelun suuntaa, brändiä, asennetta ja organisaatiokulttuuria. Yksi asia on varmaa: rohkeus palkitaan aina.

Tapahtumantekijät Oy:n yhteyspäällikkö Kati Sorjanen toteaa

Tapahtumantekijät Oy:n finalistitapahtumat

S-Ryhmä: Saman pöydän ääressä.

S-Ryhmä halusi ravistella poteroihin juuttunutta suomalaista ruokakeskustelua. Lääkkeeksi jumiutuneeseen tilanteeseen kehitettiin tapahtuma, joka kokosi ensimmäistä kertaa koko ruokaketjun saman pöydän ääreen – sekä konkreettisesti että symbolisesti. Tulokset osoittavat, että tapahtuman avulla voidaan muuttaa jopa tietyn alan keskustelun suuntaa.

Tieto Oyj: Tiedon Valo 2016

Tiedon Valo –asiakastapahtuma saavutti viime syksynä 20 vuoden huikean iän. Juhlavuoden siivittämänä tehtiin suuri hyppy yksittäisestä tapahtumasta integroituun markkinointikampanjaan, jonka veturina Tiedon Valo –tapahtuma toimi. Kampanjan huikeat tulokset – 100% ROI sekä onnistunut brändin uudelleenpositiointi – todistavat integroidun kampanjan tehokkuuden.

St1: St1 Päivä 2016

Finalisti Henkilöstötapahtuma-sarjassa
St1 Päivässä muutettiin yrityksen asenne ja voitontahto käsinkosketeltavan konkreettisiksi teoiksi. Koko henkilökunta pääsi osallistumaan ainutlaatuiseen Stempaukseen: he hiihtivät suoraan historiankirjoihin ja tekivät satametrisillä suksilla tandem-hiihdon Guinnessin maailmanennätyksen. Tapahtuma oli konkreettinen osoitus siitä, että rohkeus on menestyksen polttoainetta.

Tieto Oyj: Praguematism

Tiedon massiivinen transformaatioprosessi oli edennyt vaiheeseen, missä uusi organisaatiokulttuuri tuli lanseerata 160 johtajalle tehokkaasti ja inspiroivasti. Rakensimme täysin uudenlaisen tapahtumakonseptin, joka rikkoi perinteisen tapahtuman muodot ja menetelmät. BOXWAY™ -konseptin ja valkoisten pahvilaatikoiden avulla avulla muutos vietiin perille – pelottomasti, tehokkaasti ja hauskasti.

Tapahtumantekijät

Tapahtumantekijät Oy on suomalainen tapahtumamarkkinointitoimisto, joka on keskittynyt yritys- ja yhteisötapahtumien suunnitteluun, tuotantoon ja ohjaukseen. Toimisto on perustettu vuonna 1992, toimipaikat sijaitsevat Helsingissä ja Turussa. Tapahtumantekijät Oy viettää tänä vuonna 25-vuotisjuhlaansa.

Tapahtumantekijät Oy on saavuttanut runsaasti menestystä myös kansainvälisissä tapahtuma-alan kilpailuissa.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt

Tapahtumantekijät Oy
Kati Sorjanen, yhteyspäällikkö
kati.sorjanen@tapahtumantekijat.fi
puh. 040 509 5319