Elovena kolminkertaisti myynnin – vauhtia kiihdytetään Bob the Robotin kanssa

Ikoninen Elovena on laajentunut menestyksekkäästi puuroista välipaloihin. Kauratuotteiden markkinajohtaja on vienyt kauran hyviä ominaisuuksia uusiin tuoteryhmiin ja brändin myynti on kolminkertaistunut kymmenessä vuodessa. Tänä vuonna Elovenalle haetaan entistäkin kovempaa kasvua – yhä uusista tuoteryhmistä ja uudenlaisella markkinointiviestinnällä.

Elovena brändi on tutkimuksissa osoittautunut suomalaisille tutuksi ja turvalliseksi, luonnolliseksi ja uusiin tuoteryhmiin laajentumisen ansiosta myös aikaansa seuraavaksi. Nyt brändistä tullaan rakentamaan entistä merkityksellisempi, modernia kuluttajaa puhutteleva valinta.

Haluamme tehdä Elovenasta helpon ja hyvää tekevän valinnan. Tarpeet ja tilanteet muuttuvat, mutta kuluttajien tarve hyvää tekeville ruokavalinnoille erilaisissa tilanteissa vain vahvistuu nykyelämässä. Luonnollisuus, vastuullisuus ja hyvinvointitietoisuus ovat vahvassa kasvussa elintarvikevalinnoissa ja tämä on aina ollut Elovenan core.

kertoo Raision strategia- ja brändijohtaja Mika Kukkurainen

Markkinointiviestinnän kumppaniksi Raisio on valinnut Bob the Robotin.

Tällaisen klassikkobrändin uudistaminen on aina kutkuttava ja innostava haaste. Elovena brändi ja Elovena-tyttö ovat osa suomalaista populaarikulttuuria, joten suhtaudumme niihin suurella kunnioituksella.

Hehkuttaa Bob the Robotin toimitusjohtaja Miska Rajasuo.