Kansainväliset PR-ammattilaiset valtaavat Helsingin syyskuussa 2017

Viestintätoimistoalan kattojärjestön ICCOn (The International Communications Consultancy Organisation) kansainvälinen Global ICCO PR Summit -konferenssi järjestetään syyskuussa 2017 ensimmäistä kertaa Suomessa. Helsingissä järjestettävään tapahtumaan odotetaan osallistuvan lähes 300 PR-ammattilaista 25 eri maasta.

ICCO on nopeasti kasvava globaali organisaatio ja sillä on suuri merkitys koko toimialalle. Helsinki tarjoaa upeat puitteet seuraavalle ICCO PR Summitille. Olemme iloisia saadessamme kutsua viestinnän ja PR:n ammattilaisia kaikkialta maailmasta kauniiseen Helsinkiin. Olen myös erittäin ylpeä kollegoistani MTL-Viestintätoimistoissa: he ovat luoneet edellytyksiä viestintätoimistojen työn arvostukselle ja taloudellisesti kestävälle liiketoiminnalle niin Suomessa kuin kansainvälisestikin.

sanoo ICCOn president Maxim Behar

ICCO PR Summitin saaminen Suomeen on ollut MTL-Viestintätoimistojen pitkäaikainen tavoite, joka nyt vihdoin käy toteen. Haluamme järjestää ikimuistoisen ja inspiroivan maailmanluokan tapahtuman, jossa tarjotaan uusia näkökulmia digitaalisuudesta, megatrendeistä sekä viestintätoimistojen liiketoiminnan ja ammatillisen osaamisen kehittämisestä.

sanoo MTL-Viestintätoimistojen hallituksen puheenjohtaja ja Ahjo Communications Oy:n toimitusjohtaja Sari-Liia Tonttila

Konferenssi on mitä loistavin tilaisuus tuoda Suomea ja Helsinkiä näkyväksi maailmankartalle, koska tapahtumaan odotetaan laajaa kansainvälistä yleisöä viestintätoimistokentältä. On kunnia saada näin merkittävä tapahtuma Suomeen. Konferenssi tarjoaa näkyvyyttä suomalaisille yrityksille ja organisaatioille, sillä tapahtumaan rekrytoidaan ajankohtaisia ja kiinnostavia keynote-puhujia niin startupeista kuin isoistakin organisaatioista. Lisäksi tapahtuma tuo suomalaisille yrityksille ja viestintätoimistoväelle erinomaisen mahdollisuuden oppia kansainvälisiltä huipputason puhujilta.

Toteaa MTL ry:n toimitusjohtaja Tarja Virmala.

Global ICCO PR Summit -konferenssista

Konferenssi järjestetään vuosittain eri maissa. Tänä vuonna tapahtuma pidetään 29.-30.9. Oxfordissa Englannissa. Helsingissä järjestettävään tapahtumaan odotetaan osallistuvan lähes 300 PR-ammattilaista 25 eri maasta.  Konferenssin tarkempi ohjelma ja tapahtumapaikka vahvistuvat myöhemmin.

Lisätietoja