Anne Korkiakoski MTL:n kunniajäseneksi

Markkinoinnin, teknologian ja luovuuden liitto MTL ry:n liittokokous on nimittänyt Anne Korkiakosken liiton kunniajäseneksi. Anne Korkiakoski on ansioitunut MTL:n toimintaan kuuluvassa työssä, edistänyt työllään toimialan toimintaedellytyksiä ja tehnyt sen merkitystä tunnetuksi.

Anne Korkiakoski on tehnyt monipuolisen ja näyttävän uran markkinoinnin ja viestinnän parissa sekä ollut vastuullisissa tehtävissä alan toimialaliitossa vaikuttamassa alan kehittymiseen. Markkinointi-investointien merkitys Suomen kasvuun ja menestykseen -hankkeen vetäjänä hän on tehnyt merkittävää työtä markkinoinnin merkityksen kirkastamiseksi juuri nyt, kun meillä suomalaisilla on viimeinen hetki oppia markkinoimaan ja myymään ja ymmärtämään vuorovaikutuksen merkitys.

sanoo MTL:n hallituksen puheenjohtaja Mikael Jungner.

Markkinoinnin ja viestinnän työt ovat eläneet mielenkiintoisessa muutoksessa viime vuosikymmenet. Näiden kompetenssien vaikutus yritysten ja yhteisöjen menestymiseen on lisääntynyt ja luonut siten hyvät lähtökohdat koko toimialan ja ammattilaisen kysynnän kasvulle.

sanoo Anne Korkiakoski

Anne Korkiakoski on ollut Viestintätoimistojen liitto VTL ry:n hallituksen jäsen vuosina 1992–2000 ja hallituksen puheenjohtaja vuosina 1993–1997. VTL liittyi MTL:ään vuonna 2004.

Vuonna 2015 ja 2016 hän on ollut Markkinointi-investointien merkitys Suomen kasvuun ja menestykseen -hankkeen vetäjänä. Hanke on MTL:n, Suomen Markkinointiliitto MARKin ja Mainostajien liiton yhteishanke.

Lisätietoja

  • MTL ry:n hallituksen puheenjohtaja Mikael Jungner 050 554 1615

 

Markkinoinnin, teknologian ja luovuuden liitto MTL on markkinoinnin ja viestinnän asiantuntijayritysten etujärjestö. MTL kokoaa yhteen yritykset, jotka parantavat markkinointiviestinnällä asiakkaidensa kilpailukykyä, luovat kasvua ja tekevät liiketoiminnalla tulosta. MTL:ään kuuluvien toimistojen yhteenlaskettu myyntikate on noin puolet Suomen markkinointiviestinnän koko myyntikatteesta.